Barion Pixel Liam Neeson nagy elhatározásra jutott közel a 70. életévéhez – Coloré

Liam Neeson nagy elhatározásra jutott közel a 70. életévéhez

2022. 02. 07.

Liam Neeson az akciófilmek legnagyobbika, ám a jelek szerint hamarosan nagy változások állhatnak be a színész karrierjében.

Liam Neeson jelenleg épp a Blacklight című filmjét népszerűsíti, amelyben egy FBI ügynököt alakít.

Liam Neeson
Forrás: Northfoto

A szerep kicsit sem áll tőle messze, hiszen eddigi karrierje során – bár több műfajban is megmutatta zseniális színészi tehetségét – az akciófilmek lettek az egyik legnagyobb védjegye.

A különböző nagy költségvetésű alkotásokra való fizikai és mentális felkészülés azonban benne is nyomot hagytak. Bár imádja a munkáját, most először vallotta be, hogy lassan, de biztosan lejár az ideje a filmezésben. Legalábbis, ami az akciókat illeti.

Liam Neeson
Forrás: Northfoto

A világhírű sztár akkor döbbent rá, hogy ideje abbahagynia a nagyobb fizikai erőt igénylő karakterek eljátszását, amikor nemrég szkripteket olvasott és látta, hogy a másik főszereplő 29 éves. Ettől függetlenül szeret viccelődni a korával:

„Idén töltöm be a 70. életévem, és mindig megúszom… de a közönség nem buta…”

Tehát nagyon úgy néz ki, hogy Liam már csak egy-két évig fog minket elkápráztatni lenyűgöző kisugárzásával. Ez viszont még nem jelenti azt, hogy más műfajokban ne vállalna szerepeket.

Az évek során Liam – aki Bond szerepét is visszautasította – olyan produkciókban szerepelt, mint az Elrabolva franchise, a Titánok haragja, vagy éppen a Star Wars.

Forrás: deadline.com