Barion Pixel Hamarosan a mozikban Antal Nimród új filmje, a Megtorlás, Liam Neesonnal a főszerepben – Coloré

Hamarosan a mozikban Antal Nimród új filmje, a Megtorlás, Liam Neesonnal a főszerepben

2023. 08. 18.

Szeptember 7-én Megtorlás címmel kerül a mozikba Antal Nimród legújabb filmje, melyben nem kisebb sztár, mint Liam Neeson játssza a főszerepet.

Antal Nimród többször is letette névjegyét hollywoodi produkciókban, és magyar filmesként is jelen van a hazai filmiparban. Neki köszönhetjük a Kontroll című filmet, és a Viszkis is az ő kezei alatt elevenedett meg a filmvásznon.

Most Liam Neesonnel forgatott egy filmet, melynek a címe: Megtorlás. Ahogy sejthető, egy akciókban igencsak dús alkotás készült, mely az előzetes jelek alapján az Elrabolva és a Féktelenül című műveket idézi.

Ilyen lesz a Megtorlás

A történet főhőse, Matt Turner (Liam Neeson) két kamaszgyerek apja, aki Berlinben dolgozik bankárként. Éppen a gyerekeivel a hátsó ülésen indul útnak, amikor is rejtélyes telefonhívást kap egy titokzatos őrülttől, aki azt állítja, hogy bombát helyezett el a kocsiban. Miután bebizonyítja, hogy nem viccel, Matt kénytelen a városon keresztül cikázni úgy, ahogy a hívó kéri. Idővel ő lesz gyanús a rendőrségnek, ami megnehezíti egyébként is szorult helyzetét, míg neki elsőszámú célja az, hogy megmentse a családját.

A Megtorlás szeptember 7-től látható a magyar mozikban

A film az ígéretek szerint végig tartja bennünk a feszültséget. Ebben tökéletesen közreműködik Liam Neeson, aki a kisujjából rázza ki az ilyen és ehhez hasonló szerepeket. A magyar rajongók örömére állandó magyar hangja, Csernák János is csatlakozott a magyar változat munkatársaihoz, ezért e tekintetben semmiképp sem lesz hiányérzetünk!

A filmben feltűnik az Avatar: A víz útja színésze, Jack Champion, aki Liam Neeson filmbéli fiát alakítja, illetve a Wonder Womanben is feltűnt Lily Aspell, aki a fiú testvérét formálja meg.

A film a 2015-ben készült El Desconocido című spanyol alkotás feldolgozása, így ha kifejezetten az összehasonlítás a cél, még van időnk a szeptember 7-i bemutatóig.

Forrás: Collider.

Nyitókép forrása: Youtube