Barion Pixel Ez aztán a váratlan: a 77 éves Helen Mirren felfedte kapcsolatának részleteit Liam Neesonnal – Coloré

Ez aztán a váratlan: a 77 éves Helen Mirren felfedte kapcsolatának részleteit Liam Neesonnal

2022. 11. 25.

A két sztár, Helen Mirren és Liam Neeson a nyolcvanas években alkotott egy párt, ugyan a mai napig nagyon szeretik egymást, de mégsem akartak együtt maradni.

Az AARP magazin frissen megjelent új címlapsztorijában a 77 éves Helen Mirren elárulta, milyen szerető is volt fiatal korában, és kitért kapcsolatára Liam Neesonnal, akivel 1980 és 85 között alkottak egy párt.

Minden pasimnak kapott egy általam készített inget. És igen, Liam Neesonnak is van egy ilyen.

– mesélte a sztár, akitől kapott házi készítésű ruhadarabot Peter O’Toole, és rendező férje, Taylor Hackford is, akivel 2021 decemberében ünnepelték 25. házassági évfordulójukat.

Ezután rátért arra is, miért nem volt tartós a dolog közte és az Elrabolva-filmek sztárja között.

Nem arra szánt minket a sors, hogy együtt legyünk, de nagyon-nagyon szerettük egymást. A mai napig mélyen érzéseim vannak iránta. Olyan csodálatos srác.

A két színész bő négy évig együtt is élt, de ahogy ők mondják, nem randevúztak, hanem egyből összeköltöztek. Az Excalibur film kapcsán ismerkedtek meg, és ugyan a szenvedélyük nagyon erős volt egymás iránt, mégsem maradtak együtt.

Liam Neeson pedig egy korábbi beszélgetésben elárulta, teljesen le volt nyűgözve Helentől, szerelem volt első látásra.

Emlékszem, amikor a forgatáson álltam Ciarán Hindsszel, miközben Helen a teljes Morgan le Fay jelmezbe öltözve felénk sétált, és mindketten azt mondtuk: Ó, basszus…. Teljesen letaglózott minket a kisugárzása.

Az is kiderült, hogy Helen Mirren szokása az volt, hogy ha megkedvelt egy pasit, akkor a háta mögé állva elkezdte utánozni annak járását. Egyszer aztán Neeson rajtakapta, és onnantól tudta, hogy a vonzalom kölcsönös.

Liam Neeson
Forrás: Northfoto
Mother And Son Premiere 75th Cannes Film Festival
Forrás: Northfoto

1985-ös elválásuk után Helen Mirren viszonylag gyorsan beleszeretett Hackfordba, de csak 1997-ben házasodtak össze. Liam Neeson pedig Natasha Richardson színésznő oldalán találta meg a boldogságot, de a színésznő 2009-ben, balesetben elhunyt.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto