Barion Pixel Így nézett ki Lakatos Levente a szalagavatóján: Nem is hinnéd, melyik gyönyörű magyar énekesnővel keringőzött a jóképű író – Coloré

Így nézett ki Lakatos Levente a szalagavatóján: Nem is hinnéd, melyik gyönyörű magyar énekesnővel keringőzött a jóképű író

2024. 05. 26.

A múltidézés egyik legjobb módja, ha előtúrjuk a rég nem látott fotókat. Ki az, aki ne döbbenne meg egykori, 10-20-30 vagy még több évvel ezelőtti önmagán? Lakatos Levente bevállalta.

Igaz, a régi fotók keresgélésével nem sokat foglalkozott, mert eszébe jutott valami még jobb.

Lakatos Levente megtalálta a régi felvételt

Jobb híján mindenkinek, aki járt középiskolába lehet olyan felvétele, amelyen talpig puccparádéban mutatkozik meg. A szalagavató élménye kellő alázatot és felkészülést igényel a diákoktól, hogy méltó műsorral álljanak ki a színpadra és ezzel tiszteljék meg a közönséget és önmagukat is.

Lakatos Levente betekintést engedett abba az időszakába, ugyanis Instagramján egy videót közölt, amelyen hosszú hajjal, frakkban keringőzik. Nem is akárkivel.

Párja az a Veres Mónika, akit az ország Nikaként ismert meg. Az énekesnő ugyanis az író évfolyamtársa volt és együtt táncoltak a szalagavatón. Hihetetlen, de a felvétel óta már 20 év eltelt.

Nyitókép forrása: TV2
0 /eletmod/sztarok/lakatos-levente-szalagavato-enekesno/