Barion Pixel Itt él most Amber Heard a Johnny Depp-pel folytatott pere után – Coloré

Itt él most Amber Heard a Johnny Depp-pel folytatott pere után

2022. 11. 11.

Lassan fél év telt el a botrányos Amber Heard – Johnny Depp rágalmazási per óta, amelyből a színész került ki győztesen, ezzel revansot véve volt feleségén, aki hamis kijelentéseivel a földdel tette egyenlővé Depp karrierjét.

Amber Heard már a tárgyalás első napjától közutálatnak volt kitéve. Számos mém, videó és TikTok tartalom született a tanúskodásaiból, amelyek rendre azt támasztották alá, hogy hazudik. A tárgyalás utolsó napjain pedig mindenki borítékolta A Karib-tenger kalózai sztárjának győzelmét, ami valóban így is lett.

Johnny Depp és Amber Heard
Forrás: Northfoto

Johnny Depp 50 millió dolláros kártérítésre perelte volt feleségét, Amber Heardöt, miután 2018-ban közzétett egy közleményt a Washington Postban, amely szerint „a családon belüli bántalmazás áldozata lett”. Amber soha nem említette Johnnyt név szerint a szövegben, de ügyvédei azzal érveltek, hogy erre lehet következtetni. Ugyan Johnny folyamatosan tagadta a családon belüli erőszakkal kapcsolatos vádakat, az egész filmipar hátat fordított neki.

Az esküdtszék végül úgy döntött, hogy Amber mindhárom vádpontban bűnös, ezért 15 millió dollár kártérítést (10 millió dollár kompenzációs kártérítés, plusz 5 millió dollár büntető kártérítés) kellett fizetnie, ami miatt anyagilag a csőd szélére került.

Amber Heard
Forrás: Northfoto

A színésznő azóta próbál elbújni a nyilvánosság elől, bár így is sikerült lekapnia néhány fotósnak egy leárazáson vásárolgatva. Talán emiatt is döntött úgy, hogy áthelyezi a székhelyét máshova. Egy forrás szerint Európába költözött és jó ideig ott is fog tartózkodni.

Úgy érzi, több magánélethez jut a tengerentúlon, szeret ott lenni, és kényelmesebb is számára

– tette hozzá a meg nem nevezett bennfentes.

Jó bánásmódban részesül, többet tud a világ elől elbújva maradni, és csak a lányával lenni.

Amber lánya, Oonagh Paige 2021 áprilisában született, mégpedig béranya segítségével. A kislány édesapjának kilétéről nem tudni, de sokan úgy vélik Elon Musk lehet az. A karrierjét illetően nem tudni mi lesz vele, de sokan úgy vélik teljesen vissza fog vonulni a filmezéstől.

Amber Heard és Johnny Depp
Forrás: Northfoto
Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto