Barion Pixel Amber Heard állításai egyre gyomorforgatóbbak – Ezt állítja Johnny Deppről – Coloré

Amber Heard állításai egyre gyomorforgatóbbak – Ezt állítja Johnny Deppről

2022. 05. 05.

Szerdán maga Amber Heard ült a tanúk padjára a Johnny Depp által ellene indított rágalmazási perben, hogy elmondja a saját verzióját volt férjével való kapcsolatáról.

Amber Heard vallomására sokan kíváncsiak voltak, talán még maga a bíró is, hiszen az elmúlt napok alapján ki lehet jelenteni, hogy a színésznő nemcsak ködösített, hanem sok mindenben hazudott is, ami rágalmazásnak minősülhet az esküdtszék számára.

Amber Heard
Forrás: Northfoto

A nagyjából két hete tartó per során Depp mondta el az álláspontját, és szép számmal tudott olyan bizonyítékokat felmutatni, amelyek alátámasztották azt az állítását, hogy nem ő, hanem a színésznő volt a bántalmazó a kapcsolatukban. Több hangfelvétel, pszichiáterek és közeli ismerősök tanúvallomásai is segítségére voltak ebben. Mivel nyilvánvaló lett Amber Heard számára, hogy már most vesztésre áll, ezért lecserélte a PR csapatát és még a bírót is megkérte, hogy ejtse a vádakat, aki természetesen elutasította az indítványt.

A tegnapi nap folyamán Heard elmondta, hogy 2012-ben kezdődtek a problémák, amikor a színész azt kezdte feltételezni, hogy hűtlen hozzá, nem sokkal később pedig a fizikai bántalmazás is megjelent a kapcsolatukban. Az első pofonra így emlékezett vissza Amber Heard:

„A kanapén ültem, normálisan beszélgettünk egymással. Ivott, és azt hiszem, kokaint is fogyasztott, mert az asztalon volt belőle egy tégelynyi. Zene szólt, cigarettázott, én pedig a karján lévő tetoválásról faggattam. Elmondta, mit jelent, mire én azt hittem viccel, ezért nevetni kezdtem.” – mondta a színésznő Depp Winona Ryder kapcsolata alatt született Wino Forever feliratú tetoválásra, majd így folytatta: „Az arcomba vágott, amin nevettem. Nevettem, mert nem tudtam mit tegyek. Azt gondoltam, hogy ez biztos vicc.

Amber Heard
Forrás: Northfoto

Heard ezután azt mondta az eset után többször is bántotta őt a színész. Hogy pontosan, mik fognak még kiderülni, azt napról napra tudósítják az amerikai lapok. Az viszont tény, hogy ez lesz minden idők legbotrányosabb rágalmazási pere.

Az egykori sztárpár 2011-ben szeretett egymásba, mégpedig a Rumnapló című film forgatása közben. Egy évvel később hivatalosan is összekötötték az életüket, majd 2015-ben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elváltak.

Forrás: dailymail.com