Barion Pixel Ireland Baldwin is kiáll Johnny Depp mellett – Ezt gondolja Amber Heardról – Coloré

Ireland Baldwin is kiáll Johnny Depp mellett – Ezt gondolja Amber Heardról

2022. 04. 23.

Ireland Baldwin nyilvánvalóan nem rajong Amber Heardért, ezt pedig nem volt rest a világ tudtára adni.

Ireland Baldwin azok közé a hírességek közé tartozik, akik Johnny Depp oldalán állnak. A színész karrierje, ugyanis pillanatok alatt tört ketté miután Amber Heard a The Sun magazin hasábjain fejtette ki a családon belüli erőszakkal kapcsolatos tapasztalatait.

Ireland Baldwin
Forrás: Northfoto

Bár nem nevezte meg a színészt, mindenki tudta, hogy rá gondol a cikkben. Ez pedig azt eredményezte, hogy Depp minden szerepétől elesett és Hollywood is hátat fordított neki. A világhírű sztár azonban nem akarta annyiban hagyni volt felesége hamis állítását, ezért 50 millió dollárra perelte be rágalmazás és hamis állítások terjesztése miatt.

A per már javában zajlik, amelyet több híresség is kommentált. Többek között Alec Baldwin és Kim Basinger egyetlen közös lánya, Ireland Baldwin is, aki a következő gondolatot osztotta meg közösségi oldalán:

„Az a helyzet, hogy ismerek nőket, akik pontosan ilyenek. Manipulatívak és hidegek, női mivoltukat pedig arra használják, hogy áldozatot játsszanak, és a világot a férfiak ellen fordítsák, mert olyan társadalomban élünk, ahol menő azt mondani, hogy a férfiak a legrosszabbak.”

Ireland Baldwin
Forrás: Northfoto

A modellkedéssel ismertté vált Ireland szerint a férfiak is ugyanúgy megtapasztalhatják a bántalmazást, csak ezzel kicsit sem foglalkozik a világ. Szövege végén pedig a karmára utalva ezt írta:

„Amber Heard szörnyű ember. Remélem, Johnny visszakapja a hírnevét és az életét. És remélem, hogy még legalább 5 kalózfilmben láthatjuk.”

Ireland Baldwin 2013-ban kezdett modellkedni és színészkedni. Olyan filmekben tűnt fel, mint a Grudge Match vagy a Campus Caller.

Forrás: justjared.com