Barion Pixel Nehezen gyógyul Johnny Depp sérülése – még mindig bottal jár a színész – Coloré

Nehezen gyógyul Johnny Depp sérülése – még mindig bottal jár a színész

2023. 07. 31.

Johnny Depp még május végén szenvedett csúnya balesetet, amiben eltört a bokája. Pénteken Bostonban lépett fel a Hollywood Vampires nevű zenekarával, amikor képek készültek róla, amelyeken látszik, hogy még mindig botra támaszkodik.

Johnny Depp még mindig bottal jár

Korábban a Hollywood Vampires zenekarnak ezt a bostoni koncertjét pont a bokasérülés miatt halasztották el. A lassú gyógyulás ellenére Johnny Depp mosolygósnak tűnt, nyoma sem volt rajta betegségnek, ami miatt állítólag a budapesti koncert maradt el.

Május közepén Johnny Depp Cannes-ban járt Jeanne Du Barry című filmjének a bemutatóján. A hírek szerint az eseményen sérült meg, ahol is eltört a bokája. Ezután pedig több amerikai turné dátumot is lemondtak.

Johnny a legutóbbi megjelenései alkalmával fájdalmas bokasérülést szenvedett, és az orvosa nem tanácsolta neki az utazást. Nagyon megviseli ez a fordulat, de alig várja, hogy kipihenhesse magát, hogy mind a négy Vámpír a legjobb formáját hozhassa az európai turnén

– írta a zenekar a közleményében a sérülése után.

Depp a rajongók bocsánatát kérte Instagramon: 

Kedves Barátaim, sajnálattal közlöm, hogy eltört a bokám, ami nagyon kellemetlen!!! Hajszálrepedésnek indult, de valahol Cannes és a Royal Albert Hall között inkább rosszabbodott, mint javult. Több egészségügyi szakember is határozottan azt javasolta, hogy egyelőre kerüljek mindenféle tevékenységet, így sajnos jelenleg nem tudok utazni…

Később kiderült, hogy olyan merevítőt kapott a lábára, amiben már tudott járni. A banda turnéfotósa, Kyler Clark nyilatkozott arról, hogy milyen állapotban van Johny Depp:

Meggyógyul! A teljes gyógyuláshoz azonban idő kell. Olyan bakancsszerű merevítőben van, amiben tud járni.

Budapesten nem tudott színpadra állni

Sajnos, bár Johnny Depp később már utazhatott, Budapestre is megérkezett, de koncert mégis elmaradt. Egyes források szerint gyomorrontás miatt nem tudta elhagyni a szobáját, más hírek szerint a túlzott bulizás és alkoholfogyasztás készítette ki annyira, hogy nem tudott színpadra állni.

Minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan

– mesélte a Blikknek egy bennfentes.

Forrás: Blikk, Page Six, Fandom Wire

Borítókép forrása: Roberto Ricciuti / Contributor / Redferns / Getty Images