Barion Pixel Budapesten koncertezik Johnny Depp és a zenekara, a Hollywood Vampires – Coloré

Budapesten koncertezik Johnny Depp és a zenekara, a Hollywood Vampires

2023. 07. 10.

Fergeteges koncerttel érkezik a magyar fővárosban a Hollywood Vampires. Az amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll össze, mint Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry és Tommy Henriksen gitáros.

Hollywood Vampires Budapesten

A Hollywood Vampires koncert előtt a banda két tagja Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent a magyarok közönségnek, amiben elmondták, mindenkit várnak július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Legyetek ott!

 – mondta Alice Cooper.

Június másodikán jelent meg az albumuk, amiről ezen a koncerten is játszani fognak. Olyan előadók dalaival érkeznek, mint a The Who, a Led Zeppelin, David Bowie, a Motörhead és más legendák. A hanganyag Hollywood Vampires 2015-ös Rock In Rio fesztiválos fellépésén alapul. Akkor a zenekar mintegy százezer ember előtt játszott a rendezvényen.

Íme dallista:

01. Raise The Dead
02. My Generation
03. I Got A Line On You
04. Cold Turkey
05. Five To One/Break On
06. Through (To The Other Side)
07. Manic Depression
08. 7 And 7 Is
09. Whole Lotta Love
10. Jeepster
11. I’m A Boy
12. School’s Out
13. Billion Dollar Babies
14. Train Kept A-Rollin’
15. Brown Sugar

Alice Cooper kiállt Johnny Depp mellett

Johnny Depp az Amber Heard ellen megnyert rágalmazási per után tér vissza a színpadra. Alice Cooper az első perctől kezdve nyilvános kiállt a bandatársa mellett.

Johnny az egyik legédesebb ember, akivel valaha is találkoztam. Ő a legártatlanabb emberi lény, akit ismerek, szóval nem veszem be az összes többi történetet, mert ismerem őt, és mindenki más is tudja ezt, aki ismeri őt

 – mondta korábban Alice Cooper.

Hollywood Vampires
Hollywood Vampires / Kép forrása: RB/Bauer-Griffin / Contributor / GC Images / Getty Images

Cooper, aki a színpadon hátborzongató kinézetével tűnik ki, valójában hithű keresztény, és csak méltatni tudja Deppet, például, mint gitárost.

Johnnyban az lepi meg a legjobban az embereket – azon kívül, hogy egy órát is leülni és beszélget veled, még ha nem is ismer téged –, hogy nagyszerű gitáros. Jeff Beckkel dolgozik. Nem játszol Jeff Beckkel, hacsak nem vagy egy pokolian jó gitáros. Johnny meglepően jó gitáros. Mielőtt színész lett volna, gitáros volt.

Hollywood Vampires koncert tehát július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában, még vannak elérhető jegyek.

Forrás: Shock Magazin, BBC, Page Six

Borítókép forrása: RB/Bauer-Griffin / Contributor / GC Images / Getty Images