Barion Pixel Johnny Depp beintett a Disney-nek: nem fog visszatérni Jack Sparrow kapitányként – Coloré

Johnny Depp beintett a Disney-nek: nem fog visszatérni Jack Sparrow kapitányként

2023. 06. 11.

A Karib-tenger kalózai karakterének megformálásáért 20 millió dollárt kaphatna Johnny Depp, de egyelőre nagyon dühös a stúdióra a világsztár.

Johnny Depp több lehetőségtől is elesett, amikor az Amber Hearddel folytatott válási botránya volt, többek között a Disney is megszakította vele a munkakapcsolatot. Nemrég a Disney elnöke, Sean Bailey azt nyilatkozta, hogy nem kizárt Depp visszatérése Jack Sparrow szerepében a hatodik részben, a színész azonban elzárkózik.

Johnny Depp
Forrás: InterCom

A Disney 2018-ban szakította meg kapcsolatait Deppel, miután volt felesége, Amber Heard bántalmazással vádolta meg. Később a bíróság a férjnek adott igazat, és Heard-et marasztalták el, de ez már nem adta vissza Johnny jó hírét. A sztárhoz közeli forrás azt mondja, Depp még mindig nagyon haragszik a stúdióra és esze ágába sincs szerződni velük a jövőben, semmilyen szerepre.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

Bár Cannes-ban azt mondta a 60 éves színész, hogy nem érzi magát bojkottáltnak Hollywood részéről, Depp egy érzékeny férfi, aki dühös a családon belüli zaklatással kapcsolatos vádak miatt, és úgy döntött, hogy az iparágtól távoli életre összpontosítani a legjobb neki. Az egykori felesége, Amber Heard elleni jogi csatározások által eltöltött öt év után Depp saját kezébe veszi karrierje szálait, és a zenére, a művészetre és a művészfilmek rendezésére koncentrál majd.

Jack Sparrow
Forrás InterCom

A forrás azt mondja, Johnny Depp úgy döntött, hogy bármilyen jövedelmező az ajánlat vagy a szerep, soha nem hajlandó visszamenni már ehhez a filmhez, sőt nagyon valószínűtlen, hogy még egyszer szerződést köt a Disney-vel bármilyen projektre is. A bennfentesek szerint pedig akár 20 millió dollárt is kaphatna a híres szerep újrajátszásáért.

És Johnny-t komolyan is kell venni, ugyanis a Warner Bros.-szal sem áll szóba a Beetlejuice folytatásában, pedig jó barátja, Tim Burton rendezi. Rájuk a sztár azért neheztel, mert a botrány miatt kitették őt a Legendás állatok és megfigyeléseik franchise-ból.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Samir Hussein/Getty Images