Barion Pixel Bennfentesek szerint Johnny Depp mégis visszatérhet a Karib-tenger kalózaiba – Coloré

Bennfentesek szerint Johnny Depp mégis visszatérhet a Karib-tenger kalózaiba

2023. 07. 07.

Johnny Depp bár haragszik a Disney-re, nem zárkózott el teljesen az elől, hogy újra együtt dolgozzon velük.

Johnny Depp nehéz időszakon van túl: exfelesége, Amber Heard az egész világ előtt meghurcolta, amikor azzal vádolta, hogy a sztár bántalmazta őt. Ekkor a Disney kis kiállt Johnny Depp mögül, és nem voltak hajlandóak a továbbiakban vele dolgozni a Karib-tenger kalózai folytatásán. Nem ez volt az egyetlen eset, ugyanis a Warner Bros. is úgy határozott, hogy nem várják vissza a Legendás állatok és megfigyelésük újabb részébe.

A hosszantartó tárgyalások végével kimondták, hogy Johnny Depp ártatlan, ám eddigre meglévő munkái jelentős részét elveszítette. Nem is ragaszkodott ahhoz, hogy visszakapja őket, mert rendkívüli módon rosszulesett neki, hogy a cégek kihátráltak mögüle a bajban.

Johnny Depp helye a Disney-nél

Mindezek ellenére egy, a színészhez közel álló forrás azt nyilatkozta, hogy Depp, aki korábban azt mondta, hogy elárulva érzi magát a több milliárd dolláros A Karib-tenger kalózai franchise mögött álló cégtől, potenciálisan visszatérne még több filmre. ,,Bármi lehetséges” – mondta a Depp bennfentese. ,,Ha ez a megfelelő projekt, akkor megcsinálja”.

A Disney vezetője bízik benne, hogy újraindulhat a Karib-tenger kalózai, mert túl sok lehetőség és pénz van benne ahhoz, hogy Johnny ne vállalja a szerepet. Ez valóban így van, ugyanis Depp Oscar-jelölést kapott Jack Sparrow szerepéért a 2003-as A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka című első filmben. A sikerfilm folytatásai 2006-ban, 2007-ben, 2011-ben és 2017-ben jelentek meg.

Depp egyelőre az Al Pacino főszereplésével készülő Modi című életrajzi filmet rendezi, amely Amedeo Modigliani 20. századi festő történetét meséli el.

Johnny Deppből akár újra Jack Sparrow kapitány lehet! / Kép forrása: Jesse-Grant / Getty Images
Johnny Deppből akár újra Jack Sparrow kapitány lehet! / Kép forrása: Jesse-Grant / Getty Images

Nemrég a 2023-as cannes-i filmfesztiválon is megjelent, hogy népszerűsítse Jeanne du Barry című filmjét, amelyben XV. Lajost, az 1715 szeptemberétől 1774-ben bekövetkezett haláláig uralkodó francia királyt alakítja.

A francia filmet hétperces álló ovációval fogadták, ami Depp forrása szerint könnyekig meghatotta a színészt, így az is lehet, hogy ha másért nem, a közönség szeretete miatt mégis újra Jack Sparrow bőrébe fog bújni.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images