Barion Pixel A 37 éves Amber Heard botránya óta először lesz látható a filmvásznon – ezzel a horrorral tér vissza – Coloré

A 37 éves Amber Heard botránya óta először lesz látható a filmvásznon – ezzel a horrorral tér vissza

2023. 06. 14.

A 37 éves színésznő, Amber Heard kikerült a rivaldafényből, amióta elveszítette a volt férje, Johnny Depp elleni rágalmazási ügyét tavaly.

Amber Heard is pórul járt a botránnyal, amit Johnny Deppnek okozott, és bár az exférj is több filmes lehetőségtől elesett, Ambert is mellőzte Hollywood. Állítólag még az Aquaman folytatásában is csak azok a részek maradtak róla, ami nagyon muszáj volt. Most először a pereskedés óta, egy olaszországi filmfesztiválon lép majd a vörös szőnyegre, hogy promózza legújabb filmjét. Az In The Fire című film premierje a 69. Taormina Filmfesztiválon lesz.

Amber Heard
Forrás: Dan Kitwood/Getty Images

A cselekmény Kolumbiában játszódik 1899-ben. A fesztivál honlapján olvasható szinopszisból az derül ki, hogy Amber egy özvegy amerikai pszichiátert alakít, aki megérkezik egy gazdag kolumbiai farmra, miután felhívják, hogy segítsen megoldani egy zavart gyermek ügyét. A fiú anyját aggasztják egy helyi pap érvelései, miszerint a gyermekét megszállta az ördög. Amikor a pszichiáter nő megérkezik, rájön, hogy a fiú anyja meghalt, és maga az apja is kezd hinni a gyermek megszállásában. Amber karaktere egy merőben új eljárást alkalmaz a gyermek gyógyítására, de rájön, hogy versenyt fut az idővel és nemcsak a gyereket, hanem a saját életét is mentenie kell.

Amber Heard
Forrás: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Amber Heard hamarosan Szicíliába utazik színésztársával, Eduardo Noriegoval és Conor Allyn rendezővel, hogy népszerűsítsék a filmet a Taormina fesztiválon, ami 2023. június 23 és július 1. között kerül megrendezésre. Itt láthatják majd a szerencsések először az In The Fire-t.

Heard a botrányos válása és a per elvesztése óta Spanyolországba költözött, ahol letelepedett lányával, a kétéves Oonagh Paige-el. A színésznő tehát Európában vigasztalódik és töltekezik fel, de mivel hamarosan debütál az Aquaman 2 is, talán egy időre visszatér az Egyesült Államokba.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: John Phillips/Getty Images