Barion Pixel Míg Amber Heard hamis név alatt bujkál, Johnny Depp művészként több millió dollárt keres – Coloré

Míg Amber Heard hamis név alatt bujkál, Johnny Depp művészként több millió dollárt keres

2023. 03. 08.

Johnny Depp néhány nap alatt egy vagyont keresett azzal, hogy eladta a néhai sztárokról – köztük Bob Marleyról és Heath Ledgerről – készített limitált példányszámú festményeit.

Johnny Depp mondhatni, hogy senkivé vált Hollywoodban miután Amber Heard azzal vádolta meg, hogy bántalmazta őt a házasságuk alatt. Végül a színész rágalmazási pert indított a korábbi felesége ellen, a nő pedig viszont perelt. Tavaly tavasszal feszültek egymásnak a bíróságon, nyárra pedig meg is volt az eredmény, Johnny Depp győzött.

Amber Heard hanyatlása

Az ítélet után Amber Heard világa nagyot fordult, pillanatok alatt vált olyan személlyé, akit nem látnak szívesen Hollywoodban. A barátai állítólag elfordultak tőle, az utcán sokan bántották, ezért úgy döntött, hogy elhagyja az Egyesült Államokat, és Spanyolországban próbál új életet kezdeni. A színésznő bujkál hamis névvel álruhában, és lányára szeretne koncentrálni, hogy jobb szülő legyen. Sőt, a hírek szerint olyan annyira le van égve, hogy nem tudja megfizetni a Johnny Deppnek megítélt 10 millió dollárnyi kártérítést és további 5 millió dollárnyi büntető kártérítést.

Az nem látszik, hogy Amber Heard helyzete mikor javulhat, ugyanis a közvélemény ellene fordult. Bár igaz, hogy többen követelték, hogy tegyék ki az Aquaman második részéből, ennek a kérésnek végül nem tett eleget a Warner Bros. stúdió. Mindemellett kockázatos lenne rá komolyabb szerepeket osztani, mert sok Depp-rajongó fenyeget a szereplésével készült filmek bojkottjával.

Johnny Depp
Amber Heard / Kép forrása: Northfoto

Johnny Depp festőként szárnyal

Az ítélet után Johnny Deppet tárt karokkal várta vissza a filmes világ. Ha lehet hinni a pletykáknak olyan projektekbe hívják vissza, amikből hamar kitették a szűrét a volt felesége vádjai után. A Disney szeretné visszacsábítani A Karib-tenger kalózai folytatásába, de a színész hajthatatlan, nem szeretne visszatérni. Annyi biztos, hogy a pénz miatt erre nem is lesz szüksége, ugyanis a kitaszítottsága alatt jobban koncentrált az egyik kedvenc hobbijára, a festészetre, és most dollár milliókat keres a képeivel.

A tárgyalás után kiadta a munkáit, amiket szinte azonnal elkapkodtak, összesen körülbelül 4,7 millió dollárért (több mint 1,5 milliárd forintért). A Friends & Heroes kollekciójának második adagja egy hét alatt kelt el.

Johnny Depp
Kép forrása: Northfoto

A gyűjteményben megtalálható festmények Bob Marleyt, Hunter S. Thompsont, River Phoenixet és Heath Ledgert ábrázolják. Az utóbbi három közeli barátja Deppnek, Marleyra pedig régóta felnéz.

Nem hittem el, nem volt értelme. Nyilvánvalóan nagyon meghatott, hogy az emberek egy kicsit a napi munkámon kívülre akartak nézni, hogy megvizsgáljanak néhány olyan képet, ami érdekel

− mondja Johnny Depp a hihetetlen eladásokról.

A festményeivel az általa csodált legendák előtt akart tisztelegni. Úgy gondolja, hogy néhány nagy személyiség nagyon korán távozott az élők sorából, de reméli, hogy munkájával életben tudja tartani őket.

Rivernek és Heathnek nem volt elég ideje ezen a földön, de abban az időben, ami nekik jutott, biztosan megmutatták az egyéniségüket, az egyediségüket, a világukat, a szívüket, az érzelmeiket, a humorérzéküket az embereknek, megismertük őket, sokat adtak a rövid életükben.

A Castle Fine Arts oldala majdnem összeomlott,  amikor elkezdődött a képek értékesítése.

Depp legközelebb színészként tér vissza a La Favorite című Netflix-filmben, aminek a megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: Fandom Wire, Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto