Barion Pixel Johnny Depp válását 4 hónappal a botrányos per után máris filmre vitték – Íme az előzetes – Coloré

Johnny Depp válását 4 hónappal a botrányos per után máris filmre vitték – Íme az előzetes

2022. 09. 30.

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási tárgyalása – mindössze négy hónappal az ítélet kihirdetése után – filmes feldolgozást kapott, ráadásul remek karakterábrázolásokkal.

Johnny Depp és volt neje peréből Hot Take: The Depp/Heard Trial címmel érkezik az eredeti Tubi-gyártású film, melynek első előzetesét már láthatjuk is. A gyorsan elkészült valóság feldolgozásban Mark Hapka és Megan Davis alakítja Depp és Heard szerepét. Melissa Marty játssza Depp ügyvédjét, Camille Vasquezt, Mary Carrig pedig Elaine Bredehoftot, Heard jogi csapatából. A Sara Lohman által rendezett film ezen a pénteken ingyenesen debütál a Tubi streaming szolgáltatónál.

A sztori természetesen a valóságot dolgozza fel. A hat hétig tartó virginiai perben június 1-jén hozták meg az ítéletet. A héttagú esküdtszék többnyire Depp oldalára állt, és megállapította, hogy a 36 éves Heard rágalmazta őt a családon belüli erőszakról szóló 2018-as beadványában.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

Több mint 10 millió dollár kártérítést ítéltek meg a Karib-tenger kalózai sztárjának, míg exfelesége, Heard három rágalmazási viszontkereset közül csak az egyiket nyerte meg, és 2 millió dollár kártérítést ítéltek meg neki. Most mindketten fellebbeznek az ítélet ellen.

A nagy nyilvánosság előtt zajló per történetéhez nem tudni, mennyit fog hozzátenni a filmes feldolgozás, de az tény, hogy a trailer nagyon izgalmas, a színészeket megformáló színészek pedig talán még az eredetikkel is vetekednek. Johnny Depp nem is álmodhatott volna kellemesebb alteregót, hiszen Mark Hapka Depphez képest fiatalabb és mondjuk ki: jobb bőrben is van.

Amber Heard
Forrás: Northfoto

Johnny Depp a per óta szinte újjáéledt. Több eseményen is részt vett, rendezőként fog debütálni, és a szerelem is újra rátalált egyik ügyvédje, Joelle Rich személyében. Az angol ügyvédnő folyamatosan jelen volt az utóbbi tárgyalási időszakban is, pedig ez már nem az ő ügye volt. Kapcsolatukat egyébként nagyon diszkréten kezelik, ugyanis papíron még foglalt a hölgy. Ugyan férjével már külön élnek, a válás végéig nem szeretnék nagy dobra verni a szerelmüket. A nőnek egyébként van két gyermeke és Londonban él, ahol a Schillings nemzetközi ügyvédi iroda partnere.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto