Johnny Depp regisztrált a TikTokra – Már 11 millió követője van

2022. 06. 09.

6 héten keresztül követhette nyomon a világ Amber Heard és Johnny Depp tárgyalását, amely során a színész 50 millió dollárra perelte be egykori feleségét az őt ért hamis vádak és veszteségek miatt.

Johnny Depp és Amber Heard bírósági csatájáról szinte mindennap kerültek fel videók a TikTokra, amelyeknek köszönhetően olyan nagy sikere lett a színésznek, hogy ennek örömére és persze hálából, fel is regisztrált a platformra.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

Kedd délután kitett első bejegyzésében – amikor egy nap alatt 4 millió követője lett – természetesen azoknak mondott köszönetet, akik mindvégig hittek neki és kiálltak mellette.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

“Minden nagyra becsült, hűséges és rendíthetetlen támogatómnak. Mindenhol együtt voltunk, mindent együtt láttunk. Együtt jártuk végig ugyanazt az utat. Együtt cselekedtünk helyesen, köszönhetően annak, hogy törődtetek velem. És most mindannyian együtt megyünk előre. Nektek köszönhetően van munkám, én pedig csak hálás lehetek ezért. Szóval, köszönöm.”

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

Depp ehhez töltött fel egy olyan videót, amely az elmúlt hetek eseményeit és rajongói szeretetét mutatja be. Az eddigi interjúk során többször is elmondta, hogy úgy érzi végre visszakapta az életét, akárcsak gyermekei, akiket volt felesége kijelentései miatt szintén megbélyegeztek.

Johnny Depp és Amber Heard a Rumnapló forgatásán ismerkedtek meg, majd 2015-ben hivatalosan is összekötötték az életüket. Ám, mindössze egy évvel az esküvőjük után Amber beadta a válási papírokat és távoltartási végzést is kért a színész ellen.

Itt azonban még mindig nem ért véget az egykori álompár története, mivel a színésznő cikket írt a Sun nevű napilapba, amelyben több esetről is beszámolt, amelyek során Johnny Depp bántalmazta őt. Depp ugyan beperelte a lapot, de elvesztette a pert, most viszont Amerikában győzött az igazság és hivatalosan is kimondták, hogy Heard tudatosan tette tönkre hazugságokkal a sztár karrierjét.

Reméljük, Johnny Depp nem áll meg egy TikTok videónál, hiszen már 11 millió követője van.

Ez is érdekelhet

Johnny Depp ügyvédje, Camille Vasquez

Johnny Depp ügyvédje, Camille Vasquez meglépte azt, ami Amerikában eddig kevés nőnek sikerült: éles eszével számottevő érdeklődést váltott ki a Heard-Depp pert követő milliókból, hiszen a hetek óta tartó huzavonában többször is bizonyította már rátermettségét. Ha szeretnél többet tudni az ügyvédnőről, akkor olvasd el a cikkünket!