Johnny Depp egy kocsmában ünnepelte győzelmét, Amber Heard viszont anyagi csőd elé néz

2022. 06. 02.

Tegnap végre pont került az egykori sztárpár, Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perére, amelynek eredményét rengetegen ünnepelték.

Johnny Depp talán élete egyik legboldogabb napját élhette meg tegnap, hiszen annyi kitaszított és fájdalmas év után végre úgy néz ki, visszakapja régi életét.

Amber Heard
Forrás: Northfoto

A hat hete zajlódó Johnny Depp vs. Amber Heard per, ugyanis a tegnapi nap lezárult, mégpedig Johnny Depp győzelmével, akiről kimondta a bíróság, hogy minden ellene – volt felesége által – felhozott bántalmazó tettben ártatlan, míg volt felesége, Amber Heard bizonyítottan, tanúk vallomása alapján hamisan rágalmazta meg a színészt és tette tönkre annak karrierjét.

Johnny Depp nem volt jelen a tárgyaláson, ugyanis az Egyesült Királyságban tartózkodott egy koncert vendégszereplőjeként, így az ítélethirdetést csak Heard hallgatta végig, aki fekete ruhát viselt, mintha előre tudta volna, mi fog történni. A Karib-tenger kalózai sztárja 50 millió dollárra perelte be a színésznőt, mondván hazugságai miatt több szerepétől is megfosztották, és egész Hollywood hátat fordított neki. A bíróság ebből 15 millió dollár kifizetésére kötelezi Heardöt, aki viszont ezzel a csőd szélére kerül.

Depp a szerdai ítélet után kiadott közleményében a következőt mondta: „Hat évvel ezelőtt az életem, a gyermekeim élete, a hozzám legközelebb állók élete, valamint azoknak az embereknek az élete, akik sok-sok éven át támogattak és hittek bennem, örökre megváltozott. És most, hat évvel később a bíróság visszaadta az életem. Igazán hálás vagyok.”

Johnny Depp és Amber Heard per
Forrás: Northfoto

Sokan nem értettek egyet azzal, hogy pont egy ilyen fontos napon nincs jelen a színész, de egy forrás erről azt nyilatkozta, hogy ez egy korábban leegyeztetett munkája volt a sztárnak, emiatt nem tudott részt venni az ítélethirdetéskor. Az ítélet felolvasása után Heard röviden megölelte ügyvédeit, majd kiment a tárgyalóteremből.

Amber Heard az ítélet utáni nyilatkozatában így fogalmazott: „A csalódottság, amit ma érzek, szavakkal leírhatatlan. Sajnálom, hogy bizonyítékok sora sem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljak a volt férjem hatalmával, befolyásával és uralmával. De még nagyobb csalódottság van bennem amiatt, hogy ez az ítélet mit jelent más nők számára. Ez visszalépés. Visszateszi az időt arra az időre, amikor egy nőt, aki felmert szólalni, nyilvánosan megszégyeníthetnek és megalázhatnak. Visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni.”

Sokak szerint győzött az igazság, amit Johnny egy nagy italozással is megünnepelt. Ám azt még nem tudni, hogyan fog alakulni az egykori sztárpár élete.

Forrás: dailymail.com

Johnny Depp ügyvédje, Camille Vasquez

Régóta tartotta bármi is akkora izgalomban az amerikai közvéleményt, mint Johnny Depp és Amber Heard hetek óta tartó rágalmazási pere. Nézők milliói előtt bontakozott ki egy elborult kapcsolat homályos, olykor visszataszító sziluettje, épp ezért talán nem is meglepő, hogy a napról napra változó események közepette egy új arc került inkább reflektorfénybe: Depp ügyvédje, Camille Vasquez. Ha szeretnél többen megtudni a hölgy életéről és karrierjéről, akkor olvasd el a cikkünket!