Barion Pixel Johnny Depp 25 év után újra filmet rendez, Al Pacino pedig a producer lesz – Coloré

Johnny Depp 25 év után újra filmet rendez, Al Pacino pedig a producer lesz

2022. 08. 17.

Johnny Depp rendezőként tér vissza a kamera mögé a Modigliani című életrajzi drámában, a filmet Al Pacino készíti Barry Navidivel együtt.

Johnny Depp rendezi a Dennis McIntyre azonos című drámáján alapuló, Jerzy és Mary Kromolowski által vászonra adaptált Modigliani című filmet.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

A történet az 1916-os év Párizsában játszódik, és az olasz származású festő és szobrász, Amedeo Modigliani történetét meséli el. A film ajánlója szerint Modigliani, aki magát sokáig teljes kudarcnak tartotta, viharos és eseménydús 48 órát él át, amely fordulópont lesz életében, és végül megszilárdítja legendás hírnevét a művészvilágban.

„Modigliani életének korszakait hihetetlenül nagy megtiszteltetés számomra vászonra vinni, és nagy alázatot érzek a projekt iránt. Nagyon nehéz élete volt a művésznek, de végül diadalt aratott. Egy egyetemesen emberi történet ez, amellyel minden néző azonosulni tud” – mondta Depp.

Johnny Depp
Forrás: Northfoto

A Modigliani film Johnny Depp legújabb próbálkozása, hogy újraindítsa karrierjét a volt felesége, Amber Heard elleni nagy nyilvánosságot kapott rágalmazási pere után. Az esküdtszék megállapította, hogy Heard rágalmazta Deppet a Washington Post 2018-as véleménycikkében, amely arra utalt, hogy családon belüli erőszak áldozata lett. Az esküdtszék azonban azt is megállapította, hogy Johnny Depp az ügyvédjén keresztül megrágalmazta Heardöt, miközben fellépett a vádjai ellen. A filmes világ mindezen hercehurca miatt eléggé elfordult a zseniális sztártól.

Most tehát rendezni fog, de hamarosan szerepelni is láthatjuk majd. A vitatott XV. Lajos király szerepét alakítja majd Maïwenn francia filmrendező hamarosan megjelenő Jeanne du Barry című filmjében, amely egy történelmi romantikus dráma, és egy királyi ágyasról szól.

A Jeanne du Barry lesz Depp első jelentős színészi szerepe a 2020-as Minamata független film óta, amelyben W. Eugene Smith háborús fotóst alakította.

Ez is érdekelhet

Johnny Depp regisztrált a TikTokra – Már 11 millió követője van

Johnny Depp és Amber Heard bírósági csatájáról szinte mindennap kerültek fel videók a TikTokra, amelyeknek köszönhetően olyan nagy sikere lett a színésznek, hogy ennek örömére és persze hálából, fel is regisztrált a platformra. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com