Barion Pixel Emiatt nem született meg az Ikrek 2. része – Danny DeVito végre elárulta – Coloré

Emiatt nem született meg az Ikrek 2. része – Danny DeVito végre elárulta

2023. 11. 09.

A különleges páros a kilencvenes évek két sikerfilmjében – többek között az Ikrekben – is együtt szerepelt, az Ikrekben és a Juniorban.

Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito külsőre nem is lehetnének különbözőbbek, ezért is állt nekik annyira jól a közös szereplés, és a kémia is remekül működött köztük.

ikrek
Forrás: imdb

Első filmjük az Ikrek volt 1988-ban, amiben a kigyúrt és 188 cm magas Schwarzi és az 1,47 cm magasságú DeVito kétpetéjű ikerpárt játszottak. A komédia szerint egy kísérlet eredményeként jött létre a két baba, egy szuperférfi génjeiből, ám az egyik minden jót megörökölt, beleértve a kedves természetét, míg a másik volt a “maradék” és piti bűnöző lett belőle. DeVito most az I need that című új filmje kapcsán adott interjút, amiben elmondta, Arnold hibázott.

Arnold és én együtt akarunk dolgozni újra. Elmaradt az Ikrek folytatása, mert ő politikus lett. Ahelyett, hogy kormányzó lett, meg kellett volna csinálnunk a második részt, bánhatja!

– mondta a 78 éves sztár.

A most 76 éves Schwarzenegger ugyanis felfüggesztette színészi karrierjét, amikor elindult kalifornia kormányzói székért – és meg is szerezte. A Terminátor színésze 2003 és 2011 között volt hivatalban.

Az Ikrek második része sok éve a levegőben van, az eredeti alkotó Ivan Reitman egy Triplets munkacímen dolgozott és a testvérekről kiderült volna, hogy hárman vannak. A folytatásban Eddie Murphy csatlakozhatott volna a stábhoz. Sajnos azonban Reitman 2022-es halálával a projekt teljesen megállt.

ikrek
Forrás: imdb

Danny DeVito elmondta azt is, hogy a mai napig tartják a kapcsolatot Arnolddal, és van közös projekt, amin munkálkodnak, bár az nem egy film – feltehetőleg valami üzleti vállalkozás.

A két nagyszerű színész 1994-ben egy másik Ivan Reitman filmben, a Juniorban alakított fergetegeset közösen. Ebben Schwarzi egy (újabb) kísérlet folytán a világ első férfijaként teherbe esik, DeVito pedig a kutatóorvos társát játssza a vígjátékban.

Forrás: People
Borítókép forrása: imdb