Barion Pixel Atya ég! Ekkorát nőttek Mariah Carey ikrei – Coloré

Atya ég! Ekkorát nőttek Mariah Carey ikrei

2023. 07. 20.

Mariah Carey bár már elmúlt 54 éves, elképesztő formában van, de most nem a külseje, hanem ikrei miatt cikkeznek róla.

Mariah Carrey igazán boldog és büszke anyuka, hiszen kislánya, Monroe és kisfia, Moroccan teljesen normális, a felszínes sztárvilágtól távol éli a gondtalan gyerekkorát. Arra azonban senki sem számított, hogy ez idő alatt szó szerint felnőnek.

A csodaszép hangú énekesnő TikTok videóban mutatta meg csemetéit, akik óriási megdöbbenést okoztak a rajongóknak azzal, mennyit változtak az elmúlt időszakban. A kis család és Mariah barátai az énekesnő 2008-as ‘Touch my Body’ című slágerére táncoltak el egy zseniális koreográfiát, ami nemcsak a 2000-es éveket idézte meg újra, de már azt is tudni, hogy a gyerekek örökölték a sztár előadói tehetségét.

@mariahcarey

Why not? Jumping on the trend of my own song lol #touchmybody

♬ Touch My Body – Mariah Carey

A most 12 éves ikrek szemmel láthatóan nagyon boldogok és kiegyensúlyozottak. Bár még nem tudni mi lesz belőlük, Monroe nagy eséllyel pályázhat modellkarrierre. Nemrég ugyanis a Benetton arca lett. Mariah Carey egyébként igencsak szigorú anya hírében áll, ezért is mondható el a gyerekeiről, hogy – más sztárcsemetékkel szemben – normális érdekrenddel rendelkeznek.

Abban a korszakban vannak, hogy mindent akarnak, én viszont mindig azt felelem, hogy olyan olyan dolgot kértek tőlem, ami 20 dollárba kerül. Az ő korukban nekem egy sem volt, mert nem volt pénzünk. Értékelnem kellett azt a keveset is, ami volt. Szeretném ezt megtanítani nekik.

Nickelodeon's 2018 Kids' Choice Awards
Forrás: Axelle/Getty Images

Az ikrek természetesen édesapjukkal, Nick Cannonnal is szoros kapcsolatot ápolnak, annak ellenére, hogy a színész-énekes nyíltan poliamor, vagyis több nővel él szerelmi viszonyban. Nick Cannon és Mariah Carey 2008 és 2016 között éltek házasságban, de válásuk után is barátok maradtak.

Forrás: People
Borítókép forrása: Christopher Polk/Getty Images