Hihetetlen! Újra ikrei lettek Mariah Carey volt férjének – Zseniális nevet kaptak a kicsik

Nick Cannon ismét apa lett, méghozzá egyszerre két kisfiúnak.

Nick Cannon igazi nagycsaládos apa, akinek pár napja születtek meg ikerfiai.

3rd Annual Hall Of Game Awards Arrivals
Forrás: northfoto.com

A 40 éves színész-műsorvezetővel madarat lehet fogatni, ugyanis pár napja adott életet a párja, Abby De La Rosa a fiainak, akiknek gyönyörű nevet adtak a szülők. A kicsik a Zion Mixolydian Cannon és Zillion Heir Cannon nevet kapták a szüleiktől, akiket a DJ saját Instagram oldalán mutatott meg a világnak, méghozzá a következő szöveggel:

„Csodababáim, köszönöm, hogy engem választottatok az anyukátoknak.”

A sztárpár még áprilisban árulta el, hogy gyermekük lesz, ám akkor még ők sem tudták, hogy egyszerre két kis élettel sikerül megpecsételniük a szerelmüket. A legfrissebb hírek szerint az anyuka és a babák is jól vannak, az énekes pedig igyekszik minden szabadidejét otthon tölteni, hogy segítsen a barátnőjének.

Nick Cannon esete igazán különleges, ugyanis a színésznek már vannak ikrei, akik Mariah Carey énekesnőtől születtek. Egy régebbi interjújában azzal viccelt, hogy valószínű azért született erre a világra, hogy ő adja tovább a ikergént, ami úgy néz ki, be is jött.

A két sztárnak egyébként a válás után is nagyon jó kapcsolata maradt egymással. Rengeteg közös programot szerveznek és állításuk sosem volt ilyen jó a viszonyuk, mint most.

Forrás: pagesix.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Amiről mindenképp beszélni szükséges egy kapcsolatban