Barion Pixel Hihetetlen! Újra ikrei lettek Mariah Carey volt férjének – Zseniális nevet kaptak a kicsik – Coloré

Hihetetlen! Újra ikrei lettek Mariah Carey volt férjének – Zseniális nevet kaptak a kicsik

2021. 06. 17.

Nick Cannon ismét apa lett, méghozzá egyszerre két kisfiúnak.

Nick Cannon igazi nagycsaládos apa, akinek pár napja születtek meg ikerfiai.

3rd Annual Hall Of Game Awards Arrivals
Forrás: northfoto.com

A 40 éves színész-műsorvezetővel madarat lehet fogatni, ugyanis pár napja adott életet a párja, Abby De La Rosa a fiainak, akiknek gyönyörű nevet adtak a szülők. A kicsik a Zion Mixolydian Cannon és Zillion Heir Cannon nevet kapták a szüleiktől, akiket a DJ saját Instagram oldalán mutatott meg a világnak, méghozzá a következő szöveggel:

„Csodababáim, köszönöm, hogy engem választottatok az anyukátoknak.”

A sztárpár még áprilisban árulta el, hogy gyermekük lesz, ám akkor még ők sem tudták, hogy egyszerre két kis élettel sikerül megpecsételniük a szerelmüket. A legfrissebb hírek szerint az anyuka és a babák is jól vannak, az énekes pedig igyekszik minden szabadidejét otthon tölteni, hogy segítsen a barátnőjének.

Nick Cannon esete igazán különleges, ugyanis a színésznek már vannak ikrei, akik Mariah Carey énekesnőtől születtek. Egy régebbi interjújában azzal viccelt, hogy valószínű azért született erre a világra, hogy ő adja tovább a ikergént, ami úgy néz ki, be is jött.

A két sztárnak egyébként a válás után is nagyon jó kapcsolata maradt egymással. Rengeteg közös programot szerveznek és állításuk sosem volt ilyen jó a viszonyuk, mint most.

Forrás: pagesix.com