Barion Pixel A 34 éves Ashley Graham végre elárulta újszülött ikrei nevét – Coloré

A 34 éves Ashley Graham végre elárulta újszülött ikrei nevét

2022. 02. 11.

Ashley Graham immáron háromszoros anyuka, aki ugyan januárban adott életet ikerfiainak, csak most osztotta meg a világgal, milyen névre esett a választásuk férjével, Justin Ervinnel.

Ashley Graham – aki egyébként a valaha volt egyik legjobban kereső plus-size modell – terhessége nemcsak számára, hanem a rajongóknak is nagy meglepetés volt, hiszen senki sem számított rá, hogy két éves fia, Isaac után még két kisfiúval fog bővülni a családjuk, méghozzá egyszerre.

Ashley Graham
Forrás: Northfoto

A 34 éves szépséggel természetesen madarat lehetett fogatni, aki azt nyilatkozta, hogy életében nem gondolta, hogy ennyi férfi fogja körülvenni. Az elmúlt hetek nem lehettek könnyűek Ashley és férje számára, hiszen három picivel nemhogy nem egyszerű, hanem egyenesen embert próbáló feladat mindent megcsinálni.

Ashley Graham
Forrás: Northfoto

Talán ezért is vártak ennyit, hogy megosszák az első képet és ezzel együtt a picik nevét is, akik testvérükhöz hasonlóan szintén csodaszép keresztnevet kaptak szüleiktől:

„Malachi & Roman” – írta a két kisfiúról készült képhez, amelyen az egyiket a kezében tartja, a másikat pedig szoptatja.

„A fiaim voltak a legnagyobb tanáraim és a legnagyobb emlékeztetőim is arra, hogy képes vagyok a legnehezebb dolgokra. Nem volt könnyű, de megéri. Még mindig nem hiszem el, hogy 3 gyermekem van. Alig várom, hogy hamarosan megosszam veletek a szülés és szülés utáni utazásomat.”

A modell egyébként nemcsak az önelfogadást és a sokszínűséget támogatja, hanem a valódi szépséget is.

Forrás: justjared.com