Barion Pixel Saját 10 éves lánya alakítja Mariah Carey-t egy reklámban – Coloré

Saját 10 éves lánya alakítja Mariah Carey-t egy reklámban

2021. 07. 22.

A különleges szépségű Monroe a saját édesanyja fiatalkori verzióját alakítja egy gyermekruházati céget népszerűsítő kampányfilmben.

Az OshKosh B’Gosh reklámjában tűnik fel Mariah lánya, aki göndör hajával és természetes bájával mindenkit levett a lábáról. A gyermekruházati márka a videókkal arra szeretné felhívni a figyelmet, milyen fontos a tudás megszerzése a jelenben, hiszen a jövőben bárki lehet belőlünk. Így jelenik meg a kampányban a gyermek Mariah Carey és Mohammed Ali is.

mariah carey
Forrás: northfoto.com

Monroenak az apukája, Nick Cannon is gyakorlott a kamerák előtt, így nem csoda, hogy tehetségből sem lett hiánya a csodaszép kislánynak. Ezt be is bizonyította a forgatás alatt, hiszen a stáb szerint könnyű volt vele együtt dolgozni, arról nem beszélve, hogy a színészi játéka is kiváló.

Monroe egyébként a következő szöveget mondja a reklámban:

„Egy nap minden más lesz. A dallamok, melyek itt élnek a fejemben, egyszer majd a slágerlisták csúcsán fognak landolni. A dalok pedig, melyek a szívemben élnek, mások szívét fogják megérinteni. Az év énekese, az évtized énekese, az évezred énekese… De nem ez számít. Az számít, ha a következő generációk fiataljaiból inspiráció révén ki tudod hozni a maximumot. Milyennek hangzik ez életcélként?”

Érdemes odafigyelni a kislány hangjára is, aki örökölt némi karcos tónust, így nem lenne meglepő, ha később tényleg anyukája nyomdokaiba lépne.

Mariah pedig végtelenül büszke csemetéjére, akiről azt írta saját Instagram oldalán, hogy épp úgy, mint egykor ő, most Monroe is a saját álmait valósíthatja meg, akit mindenben támogat.

Forrás: dailymail.com