Barion Pixel Arnold Schwarzenegger: így érez egy megöregedett akciósztár – Coloré

Arnold Schwarzenegger: így érez egy megöregedett akciósztár

2023. 10. 09.

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy csak nehezen sikerült elfogadnia az öregedéssel járó testi változásokat.

Tökéletes testű akciósztár

Arnold Schwarzenegger híres erős, kigyúrt testalkatáról. A 76 éves színész rengeteg akciófilmet tudhat maga mögött, amikben egytől egyig kidolgozott testű karaktereket játszott. Most azonban egy új interjúban megnyílt arról, hogy hogyan változott a testéről alkotott képe az életkorral.

Ránézek erre a testre. Nézd meg azokat a mellizmokat, amelyek régen feszesek, élénkek és igazán erőteljesek voltak, és dagadtak rajta az erek. Most meg csak lógnak ott. Úgy értem, mi a fene folyik itt?

– kérdezte Schwarzenegger.

Nagyon nehéz volt elfogadnia a teste változását, ami korral természetesen jár, mert évekig ő volt a tökéletes testű színész.

Látod az ereket, amelyek a hasadon jönnek lefelé, és látod az ereket a mellkasod tetején

– mondta a korábbi testalkatáról.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger / Kép forrása: Mauricio Santana / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Arnold Schwarzenegger súlyos betegséggel küzd

Arnold Schwarzenegger az utóbbi években komoly egészségügyi problémákkal küzdött. Többször is műteni kellett a szívét, az egyik ilyen eset egy műhiba miatt majdnem az életébe került és hosszas rehabilitációra volt szüksége utána. Aortabillentyű-cserét hajtottak végre rajta, de amikor felébredt közölték vele, hogy hibáztak.

Felébredtem, és hirtelen ott álltak előttem az orvosok, és azt mondták: »Nagyon sajnáljuk, de nem úgy történt, ahogy terveztük. Hibát követtünk el, és átszúrtuk a szívfalat, és fel kellett nyitnunk, hogy megmentsük az életedet.« Nagyon ki voltam akadva.

Az eset 2019-ben történt, a műtét után pedig az egyik filmjére kellett volna felkészülnie, de az ágyból is alig tudott kikelni. Végül a barátait hívta be a kórházba, hogy ösztönözzék a mozgásra és segítsék a gyógyulását.

Arnold Schwarzenegger
Kép forrása: Stefanie Keenan / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Elárulta, hogy egy korábbi, az 50-es éveiben végrehajtott szívműtétje volt az első alkalom, amikor „sérült árunak” és „sebezhetőnek” érezte magát.

Lehet, hogy nem szereti öregedő testét, de Arnold Schwarzenegger elfogadta, és megtalálta a jó oldalát:

A lényeg az, hogy 76 éves vagyok és még tele vagyok energiával. Tele vagyok lelkesedéssel. Ugyanolyan lelkes és izgatott vagyok, mint 30 évesen

– mondta.

Forrás: Just Jared, Huff Post

Borítókép forrása: Emma McIntyre / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/arnold-schwarzenegger-oregedes/