Barion Pixel Arnold Schwarzenegger megmutatta 28 évvel fiatalabb barátnőjét – Coloré

Arnold Schwarzenegger megmutatta 28 évvel fiatalabb barátnőjét

2023. 09. 29.

Arnold Schwarzenegger ritkán enged betekintést magánéletébe, ám most megmutatta szerelmét!

Arnold Schwarzeneggert sokan tartják kősziklának, ám rendkívül lágyszívű, s ennek megfelelően éppúgy tud szerelmes lenni, mint bárki más. Nemcsak gyermekeit imádja, hanem az állatokat is: akik követik a színészt, láthatják, hogy több videót is feltesz arról, ahogy állataival megosztja mindennapjait. Nemcsak cicákra és kutyákra kell gondolni, hiszen egy szamár is közel áll a sztár szívéhez, akit úgy babusgat, mintha a gyermekei közül való lenne. Bár szívesen mutogatja állatait, arra nagyon ügyel, hogy magánéletébe csak módjával engedjen betekintést.

Arnold Schwarzenegger barátnője

A sztár 2012-ben kezdett el randizgatni Heather Milligan gyógytornásszal. Bár tartózkodik attól, hogy ugyanúgy címlapra kerüljön szerelmével, ahogy egykor feleségével, Maria Shiverrel tette, most bepillantást engedett kapcsolatukba. A 76 éves Schwarzenegger a nálánál 28 évvel fiatalabb, hölggyel van együtt. Kapcsolatuk úgy kezdődött, hogy a színésznek vállműtétje után gyógytornára volt szüksége, és sebésze Heathert ajánlotta neki. Miután befejezték a terápiát, a színész elhívta a gyógytornászt ebédelni, hogy megköszönje, amit érte tett, majd egyik dolog a másikhoz vezetett.

Bár már tíz éve együtt vannak, az egykori Terminátor a mai napig rajong barátnőjéért, és fantasztikusnak tartja őt. Mint mondta, sok közös van bennük: mindketten szeretnek dolgozni, és rendkívül motiváltak. Azt is szereti barátnőjében, hogy minden este legalább fél órát beszél a nagymamájával, hiszen ebből derül ki azt, hogy valakinek milyen szíve van.

Arnold Schwarzenegger az Oktoberfesten pihent barátnőjével / Kép forrása: Gisela Schober / Getty Images
Arnold Schwarzenegger az Oktoberfesten pihent barátnőjével / Kép forrása: Gisela Schober / Getty Images

A színész 2021-ben vált el feleségétől, tíz ével azután, hogy a nő először beadta a válókeresetet, miután kiderült, hogy férje a család dadusával csalta meg, s ebből a kapcsolatból született egy fiuk.

Forrás: Hello Magazine.

Nyitókép forrása: Getty Images