Barion Pixel A 63 éves Emma Thompson egy régi, de annál szomorúbb személyes történetet osztott meg, ami majdnem tönkretette az életét – Coloré

A 63 éves Emma Thompson egy régi, de annál szomorúbb személyes történetet osztott meg, ami majdnem tönkretette az életét

2023. 02. 25.

Az Igazából szerelem sztárja, Emma Thompson a Radio Times-nak adott interjújában lerántotta a leplet első férjével való kapcsolatáról, amelyben ráadásul egy másik híres színésznő is érintett.

Imádjuk Emma Thompson bájos és karizmatikus egyéniségét. Minden szerepében brilliáns, legyen szó a Harry Potterről, a Nanny McPhee-ről, a Talkshow-ról, a Bridget Jones-ról vagy épp a legfrissebb Minden jót, Leo Grande-ról.

Emma Thompson
Forrás: Northfoto

Ez utóbbiban egy idősödő nőt alakít, aki kibérel egy escort fiút, de a pár órás légyottból végül egészen tanulságos történet kerekedik ki. Az Oscar-díjas sztár 20 éve él boldog házasságban második férjével, Greg Wise-szal, ám volt idő, mikor azt gondolta, soha többé nem akar szerelmes lenni.

Az első férje Kenneth Branagh színész volt, akivel az 1987-es Fortunes of War című BBC drámasorozat forgatásán ismerkedtek meg, egymásba szerettek és 1989-ben össze is házasodtak. A nagy szerelem azonban még nagyobb csalódással ért véget, egy olyan csúnya megcsalási sztorival, ami örök traumát okozott Emma Thompsonnak.

Helena Boham Carter
Forrás: Northfoto

Azóta szkeptikus a szerelemmel és azzal, hogy két ember valóban eljut oda, hogy “boldogan éltek, míg meg nem…”. Branagh ugyanis a szintén híres színésznővel, Helena Bonham Carterral csalta meg 1994-ben, mikor közös produkcióban szerepeltek.

Nagyon összetörte a szívemet Ken. Így tudtam, milyen érzés megtalálni azt a nyakláncot, amelyet nem nekem szántak. Nem pontosan ez történt velem, de sokan keresztülmentünk rajta, az átélt dolog egyforma. Vak voltam, és nem vettem észre, hogy más nőkkel is viszonyt folytatott a forgatásokon. Félrevezettem magam, mert arra vágytam, hogy ne így legyen. Szinte belehaltam lelkileg, eltűnt annak az érzése, hogy én egy szerethető és értékes ember vagyok.

– mesélte az interjúban.

A 2003-as karácsonyi klasszikusban, az Igazából szerelemben Alan Rickman feleségét alakította Emma Thompson, és elmondása szerint a való életből merítette színészi játékához az érzéseket, amikor megcsalták. Azt a mély, húsba maró fájdalmat nehéz elfelejteni. Emma megbocsátott a másik színésznőnek, sőt játszottak is Helena Bonhammal, hiszen ők hárman, Rickmannel mindannyian a Harry Potter csodás szereplői, akárcsak a második részben volt férje, aki Gilderoy Lockhart szerepében mutatta meg magát.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/emma-thompson-tortenet/