Barion Pixel Minden jót, Leo Grande – Egy film, amiben Emma Thompsont úgy láthatjuk, ahogy még soha – Coloré

Minden jót, Leo Grande – Egy film, amiben Emma Thompsont úgy láthatjuk, ahogy még soha

2022. 08. 22.

Nancy Stokes, a megözvegyült, nyugdíjba vonult iskolai tanár kalandra vágyik, emberi kapcsolatra és némi szexre. Jó szexre. Hogy megkapja-e, az kiderül a Minden jót, Leo Grande című szexigenlő és igen szexi vígjátékból, aminek most mutatjuk az előzetesét.

A Minden jót, Leo Grande (Good Luck to You, Leo Grande) előzetese alapján kijelenthetjük: a 63 éves Emma Thompson vagányabb, mint valaha.

Noha férje mellett otthonra lelt, gyermeket neveltek, és még valami élethez hasonló is kijutott neki, a jó szex sosem volt része a dolognak. Robert azonban már nincs többé, Nancy (Emma Thompson) pedig eltervezte: egy Leo Grande nevű szexmunkás (Daryl McCormack) segítségével felfedezőútra indul.

Minden jót leo grande
Kép forrása: Forum Hungary

Egy hotelszobában ismerkednek meg, és Leo épp olyan jóképű, mint a fotón. Ám ami felkészületlenül éri Nancyt, az a reá váró társalgás és paráználkodás.

Leónak mindenről van véleménye, és bár nem mindig árulja el az igazat, Nancy mégis megkedveli. És Leo is őt. Ahogy nő a szexuális önbizalma, Nancy egyre jobban oldódik. Három találka folyamán az erőviszonyok is változni kezdenek, a két ember bizton viselt álarca pedig lassan lehull…

A filmet egy jórészt nőkből álló csapat készítette: a forgatókönyvet Katy Brand írta, a mozit rendezőként Sophie Hyde jegyzi, producerei pedig Debbie Gray és Adrian Politowski.

A film szeptember elsejétől látható a hazai mozikban.

Forrás: Forum Hungary

Ez is érdekelhet

Hitted volna? Emma Thompson húga is feltűnt a Harry Potter egyik részében

Kevesen tudják, pedig kicsit sem titok, hogy a kétszeres Oscar-díjas Emma Thompsonnak van egy húga, aki nem mellesleg ugyanolyan olyan tehetséges, mint nővére. Róla szóló cikkünket ITT olvashatod.