Barion Pixel 4 csillagjegy, akik ölni tudnak a tekintetükkel – Coloré

4 csillagjegy, akik ölni tudnak a tekintetükkel

2023. 04. 08.

Szigorú, ellenséges pillantás, melynek hatására a vér is megfagy a másik ereiben. Némelyik csillagjegy különösen tehetséges ebben.

Biztosan mindenki ismeri azt a pillantást, amivel “ölni lehet”. A pillantásunk a metakommunikációnk része, és bár egy rettentő egyszerű dologról van szó, hihetetlen erővel képes hatni a másikra és kifejezni a mondanivalónkat. Ha valaki sértő dolgot mond, vagy nem a megfelelő helyen és időben oszt meg rólunk információt, esetleg felbőszít egy vita során, ez a pillantás képes a másiknak azonnal jelezni.

A következő csillagjegyeknek megvan az a sajátos tulajdonságuk, hogy képesek azonnal megsemmisíteni egy másik embert, ha csak rájuk néznek.

csillagjegy, tekintet
Forrás: Unsplash

Bika

A Bika passzív-agresszív csillagjegy. Utálják a konfliktusokat, és ha provokálják őket, egyfajta ellenséges bánásmódként halálos pillantást vetnek az illetőre. Nem szokásuk a kesztyűt felvenni, a harcot némán vívják, ezért végül azzal fejezik ki nemtetszésüket, hogy inkább tesznek valamit, hogy kifejezzék azt, ahelyett, hogy beszélnének róla. Remekül tudnak a nézésükkel rendet tenni.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyűek a tűzjelek közül a legdrámaibbak, és halálos pillantásukról híresek. Ők képesek a leghangosabban kiabálni, dührohamot kapni, és olyan dolgokat mondanak, amelyekről tudják, hogy a legjobban bánthatnak vele mást. Ha azonban nyilvános helyen vannak, és hangosan próbálnák kezelni a helyzetet, de ez rájuk nézve imidzs romboló. akkor szörnyű halálos pillantást vetnek, amivel ráijesztenek a vitapartnerre.

Szűz

A Szüzek általában nyugodtak és türelmesek. Nem igazán mutatják ki a negatív érzelmeiket, főleg a haragot. Leggyakrabban passzív-agresszív módon viselkednek. Halálos megvetést sugároznak, amellyel rettegést keltenek riválisaik szívében. Ezeknek az embereknek mindig erős elképzeléseik vannak az emberekről, arról, kinek hogyan kéne viselkednie, és ellenkező esetben hidegen és ridegen, de villámgyorsan helyre teszik a másikat.

Skorpió

Senki sem tudja megállítani ennek a jegynek a haragját, jaj annak, aki felbőszíti a Skorpiót vagy bosszúságot okoz számára. Nem hallgatnak senkire, ha dühösek vagy sértettek, még akkor sem, ha szerelemről van szó. Félelmetes halálos pillantásokat vetnek, amellyel bárkit megrémíthetnek és megijeszthetnek. Ha valakire ilyen tekintetet szegeznek, az jó lesz, ha visszakozik és békülni próbál, különben a bosszújuk sem kerüli majd el.

Borítókép forrása: Northfoto