Barion Pixel Ők a legkevésbé mérgező csillagjegyek, de nekik is van sötét oldaluk – Coloré

Ők a legkevésbé mérgező csillagjegyek, de nekik is van sötét oldaluk

2023. 03. 26.

A toxicitásnak nagyon sokféle formája létezik, és életünk különböző pontjain mindannyian mutathatunk ilyesfajta jellemzőket.

Mindenkiben megvan a manipulációra, a hűtlenségre, a passzív agresszióra való képesség, az irigység és még sok más toxikus dolog. Nehéz lehet felismerni magunkban ezeket a viselkedéseket, ezért fontos megérteni, hogyan bukkannak fel, és miként befolyásolják kapcsolatainkat.

Az egyes csillagjegyek mérgező tulajdonságainak ismeretében éberebbek maradhatunk, és tehetünk azért, hogy ne váljunk áldozattá. A dolog azonban rajtunk is múlik, pontosabban, hogy mit hozunk ki másokból. Törekedjünk arra, hogy kedvesen és tisztelettel bánjunk az emberekkel, legyünk önmagunk legjobb verziója.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

A legkevésbé mérgező csillagjegy a Halak, akik hihetetlenül kedvesek és együttérzőek, ami hűséges barátokká és támogató partnerekké teszi őket. Van egy művészi oldaluk is, amely örömet okozhat a körülöttük lévőknek. Toxikussá akkor válhatnak, ha túlságosan bíznak valakiben, ami sebezhetővé teszi őket. Ilyenkor túlérzékennyé válnak, a szívükre veszik a dolgokat, és könnyen megsértődnek, ha a körülöttük lévő emberek nem bánnak velük kedvesen. Tehát a Halak jellemzően nem mérgezőek, ám érzékenységük nehéz helyzetekhez vezethet, ha nem veszik figyelembe, hogy ki miatt kerültek abba az érzelmi helyzetbe.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika

A második legkevésbé mérgező csillagjegy a Bika. A jegy szülöttei megbízhatóak, számítani lehet rájuk a legtöbb helyzetben. Hűségükről és gerincességükről is ismertek, ami nagyszerű barátokká vagy szerelmi partnerekké teszi őket. Azonban elég makacsok is lehetnek. Szeretik pontosan tudni, hogyan fognak alakulni a dolgok, mielőtt döntést hoznak, és küzdhetnek a változással vagy valami új kipróbálásával szemben. Olykor meglehetősen materialisták tudnak lenni, és emlékeztetni kell őket arra, hogy a kapcsolatok fontosabbak, mint a javak.

Mérleg

A Mérlegek diplomatikus természetükről és az egyensúly iránti vágyukról ismertek. Szeretik megőrizni a békét, és mindent megtesznek a dráma elkerülése érdekében. A Mérlegek azonban néha túl passzívak lehetnek, döntésképtelenek, így határozatlannak tűnhetnek mások számára. Túlságosan érzékenyek lehetnek a kritikára vagy az elutasításra, és erősen védekezővé válhatnak, ha fenyegetve érzik igazukat. Fontos, hogy gyengédek és megértőek legyünk a Mérlegekkel.

Fotó: Unsplash