Barion Pixel 3 csillagjegy, akiket nehéz megszerezni – Coloré

3 csillagjegy, akiket nehéz megszerezni

2023. 03. 17.

Mit tehetünk, ha kiszemeltünk olyan csillagjegy szülötte, aki nem adja egy könnyen magát

Szép is a szerelem, főleg tavasszal. Zsong a természet és a mi szívünk is arra vágyik, hogy párra találjon. Lehet, hogy meg is leljük a számunkra ideális embert, akitől megremeg a térdünk, talán még szabad préda is, de valamiért nem engedi magát behálózni. Akkor sem, ha működik a kémia. Elég-e egy szerelmi vallomás vagy hónapokig tartó ostrom szükséges? Vannak olyan csillagjegyek, akiket igazán nehéz küldetés megszerezni. És néha megtartani is.

Csillagjegy Szerelem
Forrás: Northfoto

Ikrek

Szeleburdi és játékos csillagjegy, tele kettősséggel. Nagyon határozatlanok lehetnek az érzéseiket illetően, ezért akaratlanul is túl keményen ellenállnak néha, hogy megszerezzék őket. Mindenkivel nagyon társaságiak és beszédesek, de nem adják könnyen magukat, ha szívügyekről van szó. Gondoskodnak róla, hogy partnerük megküzdjön értük, és szeretik, ha egójuk mindenféle szép szóval meg van támogatva. Ha egyszer beadják a derekukat, utána viszont hosszú ideig, akár életfogytig kitartanak társuk mellett.

csillagjegy
Forrás: Northfoto

Skorpió

Távolságot fognak tartani, ha úgy érzik, hogy érzelmeik eluralkodnak rajtuk, mert nem akarnak kiszolgáltatottá válni. Hacsak nem érzik magukat teljes harmóniában és biztonságban partnerükkel, nem fogják kifejezni érzéseiket egyértelműen. Félnek attól, hogy valaki bántja őket, akit szeretnek, ezért mindig a magasba emelik fullánkjukat. Inkább kitartanak és ridegséggel reagálnak mindaddig, amíg nem 100%-osan biztosak abban, hogy a másik fél hűséges és megéri a párkapcsolati vesződségeket. Aki pedig mégis átejti őket, kemény megtorlásra számíthat.

Nyilas

Amikor a Nyilas úgy érzi, hogy a szerelem szele megérinti a szívét, akkor szeretői várólistájára teszi az illetőt. Soha nem adják könnyen magukat, főleg azért, mert szeretnek szórakozni, nem bírják az elköteleződést, és semmilyen módon nem akarnak szívfájdalmat elszenvedi. Szeretik azt az izgalmat, amikor valaki a szerelmükért üldözi őket és mindent megtesz értük, mert ez igen csak imponál az egójuknak.

Borítókép forrása: Unsplash