Barion Pixel Britney Spears elárulta, hogy egyedül küzdött meg a szülés utáni depresszióval – Coloré

Britney Spears elárulta, hogy egyedül küzdött meg a szülés utáni depresszióval

2023. 10. 25.

Megjelent Britney Spears The Woman in Me című memoárja, amiben az élete legfontosabb szakaszairól mondja el a saját verzióját. Az énekesnő részletezi a családi drámáját, az apja, Jamie Spears nehéz gyermekkorát – szeretett édesanyja lelőtte magát egy temetőben, apja pedig egy szörnyű bántalmazó volt, aki előszeretettel küldte feleségeit elmegyógyintézetbe – és az alkoholizmussal folytatott évtizedes küzdelmeit. Ír a szerelmeiről, szakításairól, házasságáról és a gyermekeiről, valamint a szülés utáni depresszióról, amivel szembe kellett néznie.

Ma már tudja, szülés utáni depresszióval küzdött

Britney Spears részletesen beszámol a The Woman in Me című memoárjában a két fia, Sean Preston és Jayden James születése utáni kimerítő mentális egészségügyi küzdelmeiről. A kedden megjelent új könyvében elmondja, hogy a média állandó figyelme, ami rá és két akkor még csecsemő fiára összpontosult új szintre emelte a szülés utáni depresszióját.

Sajnos akkoriban még nem volt olyan a beszélgetés a mentális egészségről, mint most

– írja a könyvben.

Remélem, hogy minden újdonsült anya, aki ezt olvassa, és nehéz időszakon megy keresztül, idejében segítséget kér.

Britney Spears
Britney Spears és Kevin Federline / Kép forrása: Jason Merritt / Staff / FilmMagic / Getty Images

Britney Spearsnek mindkét gyermeke volt férjétől, Kevin Federline-től született két egymás utáni évben, 2005-ben és 2006-ban.

Mert most már tudom, hogy a perinatális (születés időszaka körüli) depresszió szinte minden tünetét mutattam: szomorúság, szorongás, fáradtság

– teszi hozzá.

Britney Spears és a fiai nincsenek jóban

Britney Spearsnek és Kevin Federline 2004 szeptemberében kötötte össze az életét, és 2005 szeptemberében Sean Preston és 2006 szeptemberében Jayden nevű fiuk született meg. A pár három év házasság után elvált, és több éven át vitatott felügyeleti jogvitába keveredett, amit tovább bonyolított Spears gondnoksága.

2023-ban Federline Hawaiira költözött fiaival és az új feleségével, Victoria Prince-szel, miután a nő munkát kapott a szigeten. Az énekesnő nem akadályozta a költözést, pedig ez azt jelentette, hogy fizikailag is távolabb kerül a fiaitól, akik már több mint egy éve nem látogatják őt. A rossz viszony Britney Spears viselkedésének köszönhető.

A fiúk nem találkoznak vele. Néhány hónapja nem látták. Úgy döntöttek, hogy nem mennek el az esküvőjére sem

− osztotta meg Federline korábban.

Jayden Federline később elismerte, hogy az egyik fő oka az eltávolodásuknak, a meztelen képei voltak. 2022-ben még azt állította, hogyha az édesanyja összeszedi magát, és lelkileg rendbe jön, akkor szeretné, ha rendeződne a viszonyuk.

2022 nyarának a végére a dolgok annyira elfajultak köztük, hogy a fiúk nem válaszoltak az üzeneteire sem. Emiatt dühös volt

– állította Katie Hayes, a TMZ producere a TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom című dokumentumfilmben. A Page Sixnek egy másik forrás is megerősítette, hogy utoljára az esküvője előtt látta a fiait még 2022 elején.

Forrás: Page Six 1, Page Six 2, Page Six 3Page Six 4Daily MailDaily Mail 2

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images