Barion Pixel Britney Spears több mint egy éve nem látta a fiait – az üzeneteire se válaszolnak – Coloré

Britney Spears több mint egy éve nem látta a fiait – az üzeneteire se válaszolnak

2023. 05. 18.

Britney Spears élete sosem volt egyszerű, a hirtelen jött siker és hírnév miatt összeomlott, majd 13 évig az apja, Jamie Spears kezelte minden vagyonát, és döntött helyette nagyjából mindenben. Sokáig harcolt, hogy visszanyerje a szabadságát, és megszüntessék a gyámságot. Majd 2022. augusztusában kiderült, hogy a szülei mellett, a fiaival is megromlott a viszonya.

Nem találkoznak Britney Spearsszel

Először a volt férje, Kevin Federline beszélt arról, hogy a fiaik nem akarják látni az anyjukat. A most 17 éves Preston és a 16 éves Jayden nem vettek részt Britney Spears esküvőjén Sam Asgharival, mivel a popsztár gyakran posztolt meztelen fotókat magáról a közösségi médiában.

A fiúk nem találkoznak vele. Néhány hónapja nem látták. Úgy döntöttek, hogy nem mennek el az esküvőjére sem

− osztotta meg Federline.

Egy hónappal később a kisebbik fiú, Jayden Federline is megszólalt az ügyben. Elmondta, hogy nem gyűlöli az anyját, de sok időbe fog telni még rendbe hozzák a kapcsolatukat. Elismerte, hogy egyik fő oka az eltávolodásuknak, a meztelen képei voltak.

Csak azt akarom, hogy lelkileg rendbe jöjjön. Amikor jobban lesz, nagyon szeretném újra látni

− mondta még 2022-ben.

britney spears
Britney Spears és Sam Asghari / Kép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Úgy tűnik, hogy a kapcsolatukat nem sikerült rendezni, a TMZ értesülései szerint azóta sem látta a fiait, vagyis több mint egy éve nem találkoztak.

2022 nyarának a végére a dolgok annyira elfajultak köztük, hogy a fiúk nem válaszoltak az üzeneteire sem. Emiatt dühös volt

– állította Katie Hayes, a TMZ producere a TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom című dokumentumfilmben. A Page Sixnek egy másik forrás is megerősítette, hogy utoljára az esküvője előtt látta a fiait még 2022 elején.

Jayden felfedte azt is, hogy Spears küszködött az anyai szereppel:

Azt hiszem, anya küzdött azzal, hogy mindkettőnkre odafigyeljen, és egyenlő szeretetet mutasson felénk; szerintem Preston nem kapott tőle eleget, és emiatt nagyon rosszul érzem magam.

Kevin Federline elmondta, hogy próbálta elmagyarázni a fiúknak, hogy az anyjuk a szabadságát ünnepli, és a meztelenkedés amolyan önkifejezés a számára, de nem járt sikerrel.

Ez nem von le abból a tényből, hogy mit tesz velük [ez a viselkedés]. Nagyon kemény. Nem tudom elképzelni, milyen érzés egy tinédzsernek így középiskolába járni

– mondta a Daily Mailnek.

Pszichológusok szerint nem ritka az ilyen viselkedés

Pszichológus szakember szerint Britney Spears bár idősebb lett, viszont nem nőtt fel az alatt az idő alatt, amíg az apja felügyelete tartott. A meggondolatlan viselkedés általános, miután a kényszerítő kontroll végre véget ér. 

Vagy vakmerővé válnak, szinte túlságosan is élvezik az újonnan szerzett szabadságot, és bepótolják az >>elvesztegetett időt<<, vagy nehezen tudják lerázni magukról az irányítás érzését, és belevetik magukat egy másik kapcsolatba, ahol még mindig megvan az a vélt viszonylagos biztonság, hogy bizonyos fokig korlátok közé vannak szorítva

– magyarázza a pszichológus. Szerinte Britney Spears a kettő kombinációját választotta. Sam Asghari mellett biztonságban érezheti magát egy kapcsolatban, a meztelen képek dömpingje pedig annak a jele, hogy megtehet dolgokat, amiket korábban nem engedtek neki.

Forrás: Page Six, Page Six 2, Daily Mail, Daily Mail 2

Borítókép forrása: Lester Cohen/BBMA2016 / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images