Barion Pixel Egyre többen pletykálják: a 41 éves Britney Spears és Sam Asghari házassága zátonyra futott – Coloré

Egyre többen pletykálják: a 41 éves Britney Spears és Sam Asghari házassága zátonyra futott

2023. 05. 16.

Hamarosan debütál Britney Spears botránykönyve, ezért talán csak hírverés mindez körülötte, de a bennfentesek állítják, a popsztár és férje sokat veszekednek.

A 41 éves Britney Spears és a 29 éves modell, Sam Asghari tavaly júniusban házasodtak össze egy pazar ceremónia keretében, amelyen vendég volt Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore és Selena Gomez is. A kapcsolatuk azóta elszenvedett egy vetélést, és úgy tűnik Britney továbbra sem a régi önmaga. Időről-időre megkérdőjelezik mentális egészségét. Nemrég pedig bejelentették, hogy leleplező életrajzi könyve jelenik meg a 2000-es évek visszaemlékezéseiből, illetve szerelmi életét és családi traumáit is elmeséli benne.

Britney Spears és férje
Vivien Killilea/Getty Images

A TMZ magazin most azt állítja, hogy Britney Spears fizikailag is összekülönbözött Sammel, mégpedig olyannyira, hogy volt, amikor a biztonságiaknak kellett közbelépniük. Azzal is sok bulvároldal foglalkozott mostanában, hogy vajon miért mentek külön nyaralni az ifjú szerelmesek, illetve miért nem viselik a jegygyűrűiket. Ezt azonban szóvivőjük megmagyarázta, Sam munka miatt otthon kellett, hogy maradjon, így Britney egy baráttal ment vakációzni. Asghari később reagált is a rosszízű megjegyzésekre és mindenkit biztosított, hogy a gyűrű is megvan és a házasságuk is rendben van.

Britney Spears
Axelle/Getty Images

Furcsa jelzés az is, hogy a Stronger előadója nemrég ismét kitett egy idézetet, aminek van némi negatív éle:

Minden kapcsolatban van egy személy, aki azonnal elalszik, és a másik, aki ébren fekszik mellette, és azon töpreng, hogy ez egyáltalán miként lehetséges.

Persze, aki jeleket keres, az talál is, de nem biztos, hogy Britney Spears ezzel a házasságára célzott. Nála eleve nehéz bármi biztosat tudni, hiszen közösségi oldalain is elég nagy a kuszaság, olykor meglehetősen ellentétes posztokat készít, és írásaiból is az tűnik ki, hogy sajnos érzelmileg nem túl stabil.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto