Barion Pixel Britney Spears készülő életrajzi könyvében Colin Farrell színésszel való 2003-ban történt afférjáról is beszámol – Coloré

Britney Spears készülő életrajzi könyvében Colin Farrell színésszel való 2003-ban történt afférjáról is beszámol

2023. 05. 11.

A pop hercegnője, Britney Spears állítólag igen illetlen ajándékot kapott a filmsztártól, aki teljesen el volt szállva magától abban az időszakban.

Már epedve várjuk Britney Spears regényét, melyben élete legmélyebb pillanataiba is betekintést enged, kapcsolatába szüleivel, traumáiba, abba, hogyan használták ki és alázták meg fiatal felnőtt koráig. De a Toxic előadója mérgező szerelmi kapcsolatait is kiteregeti, korábban céloztak rá, hogy Justin Timberlake is górcső alá kerül, most pedig kiderült, Colin Farrellnek is van félnivalója.

Britney Spears
Kevin Winter/Getty Images

Britney Spears és a színész 2003-ban találkozgattak, de nagy szerelem nem lett a kapcsolatukból, inkább csak a hálószobára korlátozódott. A Simon & Schuster kiadó gondozásában készülő könyvről a források azt állítják, hogy Farrell felidegesítette a sztárt a szakítás után, amikor küldött neki egy autóra ragasztható matricát, amelyen ez állt: „Dudálj, ha lefeküdtél Colin Farrellel”.

Különösen kemény visszaemlékezések lesznek a kihívásokkal teli napokról, élményekről, Britney 2000-es éveiből. Britney-nek sok kalandja volt egyedülálló nőként, beleértve a Colinnal való élményt is. Mivel a férfi akkor nevetség tárgyává tette és szinte játékként vette a kapcsolatukat, Spears szeretné, ha az ő szemszögéből is bemutathatná a történteket. Farrell Hollywood legdögösebb fiatal színésze volt, és Britney-t elragadta az a romantika, ami őket beragyogta. Az emberek elfelejtik, hogy akkor még nem volt túl tapasztalt a férfiakkal, és megdöbbentette Farrell könnyelmű viselkedése.

– mesélte a forrás.

Farrell a 2000-es években igen felkapott volt és nemcsak a filmkészítők berkein belül, hanem a nők körében is. Igazi rosszfiú hírében állt, aki előszeretettel vitte ágyba a híres hölgyeket. Ezt Colin nem is nagyon tagadja, ahogy afférját sem a Grammy-díjas pacsirtával, akitől állítólag később bocsánatot kért heves viselkedéséért. Akkoriban – amit szintén elismer – voltak gondjai a drogokkal és az alkohollal, emiatt sem büszke viselkedésére.

Britney Spears
Kevin Winter/Getty Images

Britney Spears mindent eláruló önéletrajzának megjelenése sajnos késik, de a bennfentesek szerint két A-listás sztár aggodalmát fejezte ki a könyvben foglaltakkal kapcsolatban és bizonyos részek törlését kérnék. Vajon Colin Farrell köztük van?

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto