Barion Pixel Britney Spears nem láthatja a gyerekeit – Coloré

Britney Spears nem láthatja a gyerekeit

2023. 07. 31.

Britney Spears volt párja, Kevin Federline a gyerekeiket Hawaiira költözteti, az anyjuk pedig nem láthatja őket előtte.

Britney Spears a költözés előtt sem látja a gyerekeit

Britney Spears nem fogja látni a gyerekeit, mielőtt elhagyják Los Angelest. A fiúk ugyanis Hawaiira költöznek az exférjével, Kevin Federline-nel, és nem terveznek elköszönni az édesanyjuktól.

Egy bennfentes a TMZ-nek elmondta, hogy Britney Spears két fia, Jayden James és Sean Preston kedden Hawaiira költözik az apjukkal és a feleségével, Victoriával. Valamint megerősítette, hogy az énekesnő bő egy éve nem látta a fiait, akik nem is terveznek ezen változtatni a költözés előtt. Federline állítólag arra kérte őket, hogy találkozzanak az anyjukkal, de nem kényszerítette őket.

A forrás szerint Kevin Federline megkönnyebbült, hogy Britney Spears nem akart bíróságra menni a költözés miatt, és úgy érzi, helyesen cselekedett, amikor megengedte a fiúknak, hogy Hawaiira költözzenek. A hírek szerint először bérelnek egy lakást, és később szeretnének sajátot venni.

Britney Spears
Britney Spears és Kevin Federline / Kép forrása: Jason Merritt / Staff / FilmMagic / Getty Images

Kicsoda Kevin Federline?

Spears 2004 és 2007 között, három évig volt a felesége Kevin Federline táncosnak. Az eljegyzés 2004 júliusában történt, és mindössze két hónappal később egy titkos szertartáson házasodtak össze Kaliforniában.

2005. szeptember 14-én, mindössze négy nappal az első házassági évfordulójuk előtt, a párnak megszületett az első gyermeke, Sean Preston. Majdnem pontosan egy évvel később, 2006. szeptember 12-én megszületett a második gyermekük, Jayden James.

Azonban mindössze nyolc héttel később Spears kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet Federline-nel szemben.  

Kié a felügyeleti jog?

Miután különválásukat 2007 júliusában véglegesítették, megállapodtak a fiaik közös felügyeletéről. Körülbelül ugyanebben az időben rendelte el a bíróság a gyámságot Britney Spears felett, amit az apja, Jamie Spears kapott meg.

Három hónappal a válásuk véglegesítése után Federline ideiglenesen megkapta a fiúk kizárólagos felügyeleti jogát, mert a bíró szerint Spears alkalmatlan volt a szülői feladatok ellátásra. Később visszatértek a közös felügyeleti joghoz,  azonban ez 2019 szeptemberében ismét megváltozott, miután Spears apja, Jamie és az idősebb fia, Sean veszekedett. Eszerint az énekesnő felügyeleti jogát 30/70-re csökkentették, és hároméves távoltartási végzést rendeltek el, amely korlátozta Jamie kapcsolatát a fiúkkal.

Forrás: TMZ, Marie Claure.com

Borítókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images