Barion Pixel Megharagudtak az exei Britney Spearsre – Coloré

Megharagudtak az exei Britney Spearsre

2023. 07. 26.

A hírek szerint Britney Spears exeinek, Justin Timberlake-nek és Colin Farrellnek nem igazán tetszik az énekesnő memoárjának ötlete, és szeretnék, ha bizonyos dolgok kimaradnának belőle.

Britney Spears exei nincsenek elragadtatva a memoár ötletétől

Britney Spears komoly jogi csatának nézhet elébe az exei, Justin Timberlake és Colin Farrell miatt, akik nem szeretnék, hogy az énekesnő memoárjában kiteregesse a kapcsolatuk részleteit, szeretnék, ha bizonyos dolgok nem kerülnének nyilvánosságra.

Justin Timberlake-ben és Colin Farrellben az a közös, hogy mindketten romantikus kapcsolatban voltak Britney Spearsszel. A The Sun szerint négy hónapos késést okoztak az énekesnő memoárjának a megjelenésében, mivel az ügyvédeik látni szerették volna a kéziratot, valamint perrel fenyegetődztek, ha nem távolítják el ügyfeleik életének intim részleteit.

Justin Timberlake 1999 és 2002 között járt Britney-vel, miután 1992-ben a Mickey Mouse Club forgatásán ismerkedett meg vele. 2003-ban pedig olyan pletykák keringtek, hogy Colin Farrell és Britney randevúztak, miután együtt látták őket, de a színész tagadta, hogy egy pár lennének. Utóbbi a hírek szerint nagyon csúnyán bánt az énekesnővel. Miután randiztak, küldött egy autómatricát neki, amin a következő szöveg állt:

Dudálj, ha lefeküdtél Colin Farrellel.

Érthető módon Britney Spearsnek rosszul esett a gesztus, amit állítólag azóta megbánt a színész, és megpróbált kibékülni az énekesnővel. Bár nyilvánosan soha sem ismerte el, hogy ő küldte a matricát. Ma sem lehet túl büszke a tettére, ezért akarhatja elérni, hogy az kikerüljön a könyvből.

Britney Spears
Britney Spears és Colin Farrell / Kép forrása: Kevin Winter / Staff /Getty Images Entertainment / Getty Images

Perrel fenyegettek

Az ügyvédek előzetesen betekintést követeltek a könyvébe, és ragaszkodtak ahhoz, hogy egyes részeket távolítsanak el belőle

– árulta el egy forrás.

Még mindig rengeteg megdöbbentő történet van benne, de Justin és Colin tudatosan akarták irányítani, hogy mit mondhatnak róluk

– folytatta a forrás, aki szerint a két ex miatt négy hónapot csúszott a könyv bemutatója.

A jogi procedúra miatt négy hónapot csúszott a kiadás, mivel oda-vissza folytak a megbeszélések arról, hogy mi kerülhet bele. De ez most végre rendeződött, és az önéletrajza készen áll.

Britney Spears
Britney Spears és Justin Timberlake / Kép forrása: Denise Truscello / Contributor / WireImage / Getty Images

Britney Spears megszabadult az apja gyámsága alól, majd egy ideig élvezte a szabadságot, férjhez ment, és úgy döntött, hogy visszatér a karrierjéhez. Nemrég új dala jelent meg Will.i.am-mel a Mind Your Business.

Forrás: The Sun, Daily Mail

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images