Barion Pixel Hallgasd meg nálunk Britney Spears új dalát! – Coloré

Hallgasd meg nálunk Britney Spears új dalát!

2023. 07. 21.

Britney Spears a tavalyi Elton John-nal kiadott közös dal után most Will.i.am-mel az oldalán énekelt fel egy szerzeményt.

Britney Spears az utóbbi időben inkább botrányos magánélete miatt került címlapokra, de most végre újabb dallal érkezett. A 41 éves popsztár ezúttal a Black Eyed Peas frontemberével, Will.i.am-mel állt össze, és létrehozták a Mind Your Business, azaz a Törődj a saját dolgoddal! című dalt.

A sztárok korábban a Big Fat Bass című számban dolgoztak együtt, amely Spears 2011-es Femme Fatal című albumán szerepelt. Will.i.am az énekesnő 2013-as Britney Jean című lemezén is közreműködött a Scream and Shout című dalban.

Már a hét elején belengették az új nóta megjelenését, amitől a nyár egyik legforróbb slágerét remélik.

Britney Spears és Will.i.am új dala

Britney valószínűleg azoknak üzen, akik a magánéletében turkáltak az utóbbi időben, így sokszor elhangzik a szájából, hogy mind your business, azaz törődj a saját dolgoddal. A hangszerelés Will.i.am munkásságát idézi, ugyanis elektronikus beat hallható a szöveg mögött. A rapper szövegei is arról tanúskodnak, hogy Britney-nek elege van a folyton figyelő szemekből. Britney is rappel egy keveset, amiben elmondja, hogy a fotósok mindenhová követik őt, és ha nem változtatnak, akkor a kutyák martalékai lesznek.

A szőkeség az utóbbi idők nehézségeit nehezen viselte. Az apja gyámság alá vette, majd elállt ettől, amikor is Britney végre összeházasodhatott a szerelmével, ám közös gyermeküket a terhesség elején elveszítették.

Pletykák szerint Britney Spears nehéz időszakot él át, ugyanis a férjével is vannak vitáik / Kép forrása: Getty Images
Pletykák szerint Britney Spears nehéz időszakot él át, ugyanis a férjével is vannak vitáik / Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Az énekesnő a munkában találhatott megnyugvást, mert a producer azt mondta, hogy Spears nagyon lelkes volt a dalokat illetően, és mindent megtett azért, hogy minél hamarabb megjelenhessenek az új szerzemények.

A Will.i.am-mel való együttműködés mellett az énekesnő bejelentette, hogy október 24-én érkezik új memoárja, a The Woman in Me, azaz A nő bennem. A rajongók arra számíthatnak, hogy a memoár a zene és a szerelem tartós erejére világít rá, valamint annak fontosságára, hogy egy nő elmondja a saját történetét. Bátor és megindító történetnek ígérkezik a szabadságról, a hírnévről, az anyaságról, a hitről, a reményről és a túlélésről.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images