Barion Pixel Britney Spears exférje, Sam Asghari válásuk valódi okáról beszél – Coloré

Britney Spears exférje, Sam Asghari válásuk valódi okáról beszél

2024. 03. 05.

A fitnesz edzőből lett színész, Sam Asghari egy friss interjúban reagált arra, miért adta be a válópert egy évvel a házasságkötés után.

Britney Spears és Sam Asghari egy videoklip forgatása során ismerkedtek meg és szerettek egymásba 2016-ban, kapcsolatuk pedig a 2022-es nagyszabású esküvővel teljesedett ki, melyen vendégként jelen volt Paris Hilton, Madonna, Drew Barrymore és Selena Gomez is. Az álom azonban hirtelen szertefoszlott, mikor egy évre rá Sam beadta a válópert.

Britney és Sam Asghari
Forrás: Matt Winkelmeyer/Getty Images

A pophercegnő tavaly megjelent memoárjában, A bennem lévő nő című regényben nem tért ki a szakításra, de Asghariról végig pozitívan emlékezik és egy csodának tartja életében. A hírrel egyidőben Britney az Instagramon írt annyit, hogy :

6 együtt töltött év után sokkot kaptam. Ha ennyi időt töltesz valakivel, az megrázó. Nem azért írok, hogy megmagyarázzam, mert az senkire sem tartozik, csupán szeretnék kicsit enyhíteni a fájdalmamon.

Most a People magazinnak adott interjút a volt férj, aki elmeséli, mit is érzett és mit érez most. A válás okának “kibékíthetetlen ellentéteket” adott meg, de ez egy bevett frázis a tengerentúlon.

Mindig is elítéltem azokat az embereket, akik kilépnek egy sokáig működő kapcsolatból, hajdanán azt mondták egymásnak, hogy szeretik egymást, és egy asztalnál ültek, aztán mikor válnak, mindenféle gonoszságot mondanak egymásról. Soha nem tenném ezt, egy csodálatos élményben és egy nagyszerű életben volt részem mellette, és ez mindig az életem meghatározó része marad. Szeretettel nézek vissza. A múltam áldás és gyönyörű volt, de az emberek változnak.

Sam Asghari hamarosan betölti a 30-at, aminek kapcsán azt is elmondta, bölcsebb és érettebb, hálás a megtapasztalt dolgokért és úgy véli, folyamatosan tud tovább fejlődni. Most az egészségére és a karrierjére összpontosít.

Britney mellett végig kitartott exférje az apja ellen folytatott küzdelemben, hogy a popsztár kikerülhessen a gyámság alól. Britney arra utalt nemrég, következő könyvében szeretne fejezetet szentelni Sam Asgharival való kapcsolatának és a válásnak is.

Forrás: Unilad
Borítókép forrása: Kevin Winter/Getty Images