Barion Pixel Britney Spears: „Kidolgoztam a s*ggem, és terápiára jártam” – Coloré

Britney Spears: „Kidolgoztam a s*ggem, és terápiára jártam”

2023. 07. 12.

Britney Spears elmondta, hogy rengeteget dolgozott azon, hogy megírja a memoárját, még terápiákon is járt miatta.

Ősszel megjelenik a memoárja

Britney Spears azt mondja, hogy „kidolgozta a seggét”, hogy megírja leleplező memoárját, miután bejelentette a könyvet, amely az ő „feltételei” szerint készül. Hozzátette, hogy „sok terápián” vett részt a könyv elkészítése alatt, és reméli, hogy a rajongóknak tetszeni fog. A The Woman In Me by Spears idén októberben jelenik meg az Egyesült Államokban.

Oké, srácok, a könyvem hamarosan megjelenik

– mondta Britney Spears 42 millió Instagram-követőjének egy videóban.

Kidolgoztam a seggem ezért a könyvért, rengeteg terápiám volt, hogy elkészítsem ezt a könyvet, szóval jó lenne, ha tetszene nektek. De ha nem tetszik, az is rendben van.

Valamit elárulta azt is, hogy most, hogy elkészült a memoárja, a Bahamákra utazik pihenni.

Britney Spears mindenről lerántja a leplet

A kiadó szerint a könyv „bátor és megdöbbentően megindító történet a szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről”, amely az énekesnő apja elleni harcát is bemutatja a gyámság befejezéséért.

A 2008-ban egy bírósági döntés lehetővé tette Britney Spears édesapja, Jamie Spears számára, hogy irányítsa az énekesnő szabadságát és pénzügyeit. Általában nagyon beteg és idős emberek esetén szokott ilyen típusú döntést hozni a bíróság, amit végül az énekesnő esetén 13 év után 2021 novemberében megszüntettek.

A könyvben olvashatók lesznek Spears bírósági felszólalásai és kitér arra, hogy „a hangja – az igazsága megosztása” milyen hatással volt rá és „számtalan más emberre”, valamint a „zene és a szeretet erejére”.

britney spears
Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images

A sajtóközleményben Jennifer Bergstrom, Britney Spears kiadójának alelnöke következőket mondta:

Britney meggyőző vallomása a nyílt tárgyaláson megrázta a világot, megváltoztatta a törvényeket, és megmutatta lelkesítő erejét és bátorságát. Nincs kétségem afelől, hogy az emlékirata hasonló hatással lesz – és ez lesz az év kiadói eseménye. Nem is lehetnénk büszkébben arra, hogy segíthettünk neki megosztani a történetét.

A Page Six arról számolt be, hogy az énekesnő a Simon & Schusterrel kötött üzletet 15 millió dollárért (5 milliárd forint) a memoár kiadására. A The Woman In Me október 24-én jelenik meg.

Forrás: Page Six, The Independent

Borítókép forrása: Lester Cohen/BBMA2016 / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images