Barion Pixel Britney Spears 3 év óta először ülte le anyjával egy asztalhoz – Coloré

Britney Spears 3 év óta először ülte le anyjával egy asztalhoz

2023. 05. 27.

Britney Spears viszonya igencsak megromlott családjával, mivel úgy érzi, mindenki csak kihasználta, hogy általa gazdagodj meg.

Britney Spears megerősítette, hogy május végén valóban találkozott anyjával, Lynne Spears- szel, és ez volt az első alkalom, hogy három év után találkoztak egymással. A források nemcsak a találkozóról csicseregtek, hanem arról is, hogy Lynne Spears szeretne elkötelezetten törődni lányával. Britney május 25-én este az Instagramon mesélt az együtt töltött időről.

Édes anyukám tegnap 3 év után megjelent az ajtómban. Olyan hosszú idő telt el… a családdal mindig vannak dolgok, problémák, amiket ki kell bogozni… de az idő minden sebet begyógyít! És végre elmondhatom azt, amit nagyon sokáig tartottam magamban, olyan áldottnak érzem magam, hogy megpróbálhatjuk ismét rendbe hozni a dolgokat. Nagyon szeretlek. Annyira boldog vagyok, hogy 14 év után újra együtt kávézhatunk!

– írta Spears a bejegyzésben.

Britney Spears
Jeff Kravitz/Getty Images

A TMZ beszámolója szerint a 68 éves Lynne Los Angelesben először Britney menedzserét, Cade Hudsont kereste fel otthonában, majd lányához utazott, akivel egy ideje csak sms-ben tartották a kapcsolatot.

Britney Spears
Barry King/Getty Images

A kb. egy órás látogatás során állítólag csatlakozott hozzájuk Britney férje, Sam Asghari is. Úgy tűnik a világsztár igyekszik rendezni sorait, mert a források szerint nemcsak anyjával próbálja jobb mederbe terelni a viszonyát.

Britney Spears az évek során teljesen elhidegült apjától, Jamie Spears-től, aki a gyámságát irányította, nővérétől, Jamie Lynn Spears-től, testvérétől, Bryan Spears-től, valamint fiaitól, Sean Prestontól és Jayden James Federline-tól is.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/britney-spears-anyja/