Barion Pixel Angelina Jolie újra volt férjével találkozgat? – Coloré

Angelina Jolie újra volt férjével találkozgat?

2021. 06. 16.

Hosszú évek után végre újra férfival látni a 46 éves színésznőt, méghozzá nem is akárkivel.

Nemrég JLo és Ben Affleck találkozgatásaitól volt hangos a bulvár, előtte pedig Jennifer Anniston és Brad Pitt kommunikált egyre több felületen egymással. Úgy látszik, ilyen ez a 2021-es év, hiszen most Brad exneje, Angelina Jolie is bizonyítottan egy korábbi kapcsolatában keres új kihívásokat.

'hackers' By Iain Softley, Usa, 1995.
Forrás: northfoto.com

A színésznőt már többször látták egykori férje, a szintén színész Jonny Lee Miller háza táján, most pedig a 17 éves kamaszfiát, Paxot is magával vitte az apartmanba. A lesifotósók megörökítették, ahogy Angelina már sokadjára látogatja meg Johnnyt, és ezúttal egy üveg bor is volt nála.

Angelina és a Trainspotting, valamint a Scherlock és Watson sztárja 1996 márciusában házasodtak össze, miután találkoztak és szerelembe estek az 1995-ös Hackerek című film forgatásán. A frigy nem volt hosszú életű, két év múlva külön költöztek, majd el is váltak. De ezek szerint van ott még némi érzelem, ha más nem, hát baráti. Az ismerőseik szerint a színészek közel egyidős gyermekei is jóban vannak, és a sztárok barátsága tényleg töretlen maradt az évek során, vagyis az ő válásuk 1999-ben nem volt olyan kellemetlen eset, mint a Jolie-Pitt románc vége.

https://www.instagram.com/p/CQK2L-OHPFU/

Miller egyébként 2018-ig volt házas, míg Angelina 2016-ban adta be a válópert Pitt ellen. A színésznő, aki legközelebb a Marvel – Örökkévalók című alkotásában fog lenyűgözni minket, egy korábbi mélyinterjúban elmondta, hogy 46 éves korára korára teljesen megérkezett, boldog és kiegyensúlyozott anya, noha közel sem tökéletes. Állítása szerint néha fogalma sincs, hogyan lavíroz el ennyi gyerekkel, de a csemetéi annyira csodásak, hogy végül mindig minden a helyére kerül.

Forrás: justjared.com