Barion Pixel Végre! Jlo és Ben Affleck 17 év után nyilvánosan csókolóztak – Coloré

Végre! Jlo és Ben Affleck 17 év után nyilvánosan csókolóztak

2021. 06. 15.

17 évvel ezelőtti szakításuk után valóban újra egymásra talált az egykori sztárpár.

Végre fény derült az igazságra, amelyre már mindannyian tudtuk a választ: Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egy párt alkot!

'gigli' By Martin Brest, Usa, 2003.
Forrás: northfoto.com

17 éve az esküvőjük előtt egy nappal szakítottak egymással, amelynek okára azóta sem derült fény. Ezt követően Ben Jennifer Garner férje lett, míg Jen Marc Anthonyval házasodott össze. Mindketten családot alapítottak, majd elváltak és sorra jöttek a próbálkozások másokkal. Míg pár hónapja a semmiből olyan pletykák keltek szárnyra, hogy majdnem két évtized után újra találkozgat egymással az egykori sztárpár.

Ahogy teltek a hetek egyre többször mutatkoztak együtt, kínosan ügyelve arra, hogy meg tudják tartani a barátság látszatát. Ennek azonban végre vége, ugyanis egy szemfüles fotósnak köszönhetően kiderült, hogy valóban újra felmelegítette azt a bizonyos káposztát az Oscar-díjas sztár és a gyönyörű énekesnő.

A friss képeket Malibuban készítették róluk, ahol a gyerekeik is találkoztak egymással. Sőt, pár napja azt is megírtuk, hogy Ben, Jlo édesanyjával mulatott Las Vegasban, akivel közösen vettek részt egy pókerversenyen. Sokan úgy vélik, hogy reklámfogás a kapcsolat, ám a két sztár rajongótábora úgy véli, hogy a világ egyik legszebb szerelmi történetét testesíti meg a kapcsolatuk.

Forrás: people.com