Barion Pixel Ben Affleck Jlo anyukájával töltötte az estét – Coloré

Ben Affleck Jlo anyukájával töltötte az estét

2021. 06. 11.

Alex Roudriguezzel való szakítása után, Jlo újra felmelegítette kapcsolatát volt vőlegényével, amely most erősebbnek bizonyul, mint valaha.

Az elmúlt hetekben mindenki próbált észhez térni a sokktól, hogy 17 év után újra visszatalált egymáshoz a 2000-es évek egyik legnépszerűbb párosa: Ben Affleck és Jennifer Lopez.

'gigli' By Martin Brest, Usa, 2003.
Forrás: northfoto.com

A két sztár annak idején 2 évig volt együtt, majd el is jegyezték egymást, de a lagzi előtt egy nappal lefújták a bulit. Akkor úgy tűnt, hogy nemhogy összejönni, hanem beszélni sem fognak többé egymással, ám a sors furcsa fintora, hogy majdnem két évtizednek kellett eltelnie, méghozzá több elfuserált kapcsolattal, hogy újra egymásba szeressenek. Bár az elején nagyon bizonygatták, hogy mindössze csak barátság van kettőjük között, az eltelt 2-3 hétben bebizonyosodott, hogy csak egy kis időt akartak az újjáéledő szerelmüknek, amíg működőképesnek nem látják. Ez a jelek szerint olyan jól sikerült, hogy az Oscar-díjas színész a minap Las Vegasban ropta Jlo anyukájával, Guadalupe Rodriguezzel.

Bent és Guadalupét a Wynn üdülőhelyen látták együtt, ahol állítólag egy új projekten dolgoznak, azt viszont nem tudni, hogy Jlo édesanyja is részt vesz-e a munkában vagy csak megfigyelőként volt-e jelen. Mindenesetre sokak szerint nagyon jó a viszony az egykori anyós és a színész között. Egy közeli ismerős azt nyilatkozta, hogy Guadalupe imádja a sztárt, akivel annak idején is sokat jártak kaszinókba játszani, mivel mindketten nagy pókerjátékosok.

Hogy pontosan hova fog vezetni Jennifer és Ben felmelegített kapcsolata még nem tudni, de az biztos, hogy egy egész világ, köztük Lopez édesanyja is nagyon örül.

Forrás: justjared.com