Barion Pixel Alex Rodriguez reagált Jennifer Lopez és Ben Affleck viszonyára – Coloré

Alex Rodriguez reagált Jennifer Lopez és Ben Affleck viszonyára

2021. 05. 12.

Alex Rodriguez burkoltan üzent Ben Afflecknek.

Pár hete robban a hír, hogy az 52 éves gyönyörű színésznő és az egykori baseball játékos 4 év után külön utakon folytatják.

Jennifer Lopez
Forrás: northfoto.com

A szakítás hátterében Alex állítólagos hűtlensége állt, amelyről többször is szárnyra keltek pletykák, ezt az énekesnő már nem bírta elviselni. Állítólag barátságban és egyetértésben váltak el egymástól, ám a sportoló legutóbbi megnyilvánulása nem ezt bizonyítja.

Tegnap nagy port kavart, hogy 17 év után először jelent meg közös fotó az Oscar-díjas színészről és JLo-ról, amit úgy tűnik, az énekesnő exe nagyon is nehezen viselt. Amíg Jennifer és Ben egy síparadicsomban töltötték kettesben az idejüket, addig Alex Miamiban tartózkodott, ahol egy újságíró nekiszegezte a kérdést: Mit gondol a volt menyasszonya és Ben Affleck állítólagos románcáról? Mire a sztár ennyit válaszolt:

„Hajrá Yankees!”

Elsőre ugyan kitérő válasznak tűnik, de sokan rejtett üzenetnek vélik, mivel Rodriguez korábban a New York Yankees csapatában játszott, amely a színész-rendező kedvenc csapatának, a Boston Red Sox legnagyobb riválisa. A 48 éves sztár olyan óriási Red Sox rajongó, hogy még a Yankees kalapot sem volt hajlandó viselni David Fincher Holtodiglan című filmjének egyik jelenetében.

Ben és Jen 2002 és 2004 között alkotott egy párt, de az esküvőjük előtt egy nappal a szakítás mellett döntöttek, amelynek okára azóta sem derült fény.

Forrás: justjared.com