Angelina Jolie külseje mindenkit sokkolt az Örökkévalók első előzetesében

2021. 05. 25.

Tegnap óta a fél világ a Marvel legújabb produkciójának első zseniális előzeteséről beszél.

Nem csoda, hiszen, aki volt olyan szemfüles, hogy néhány órája elsők közt nézze meg a nem mindennapi 2 perces ízelítőt, az már jól tudja, hogy 2021 egyik leglátványosabb Marvel filmjére számíthat.

Orokkevalok 2
Forrás: youtube.com

Ez azonban még nem minden, ugyanis – az elmúlt években alig látott – Angelina Jolie is főszerepet kapott a projektben, aki kortalan szépségével most is mindenkit levett a lábáról. A színésznő hosszú, szőke tincsekre váltott a film kedvéért, amely a rajongók szerint nemcsak, hogy jól áll neki, hanem egyenesen csodálatos külsőt kölcsönöz számára.

Egyes pletykák szerint komoly edzéstervet és diétát alkalmazott, hogy megállja a helyét a film akciójeleneteiben. Szerepe szerint ő fogja Thenát, a harcost alakítani, aki kozmikus energiából készít fegyvereket.

A film hivatalosan 2021. november 5-én debütál a mozikba, amely minden bizonnyal nemcsak az A-listás szereplőgárda, hanem a rendező miatt is nagy siker lesz. Utóbbi nem más, mint a Nomadland (Nomádok földje) filmrendezője, a kínai származású Chloé Zhao.

Az alkotás története – ahogy a cím is sejteti – az Örökkévalókról szól, akik egy – különleges képességekkel, szupererőkkel rendelkező, teljesen (vagy legalábbis majdnem) sebezhetetlen – földönkívüli faj. Évezredek óta titokban élnek a Földön, ráadásul különböző módon segítik az emberiség fejlődését, illetve alakítják a történelmet és a mítoszokat.

Angelina Jolie mellett olyan hírességek is feltűnnek majd a színen, mint Richard Madden, Salma Hayek, Gemma Chan és Kit Harington.

Forrás: deadline.com