Angelina Jolie visszatér a filmvászonra!

Angelina Jolie keményen belehúzott!

Képernyőfotó 2021 02 02 7.59.16
Borítókép forrása: YouTube

Tegnap debütált a Vogue magazin címlapján, és amellett, hogy bepillantást engedett az otthonába egy igen mély interjút is adott a rajongók legnagyobb örömére. A színésznő már jó ideje visszavonult családanyaként éli az életét. Brad Pitt-től való válását követően pedig rengeteg támadás érte, így jobbnak látta, ha inkább a csendet választja és nem ad támadási felületet a sajtónak.

Most viszont úgy néz ki elkezdett kicsit nyitni, hiszen az interjút követően egy újabb nagyszerű hír került napvilágra vele kapcsolatosan, ugyanis dátumot kapott a Those Who Wish Me Dead (Akik a halálomat akarják) című filmje.

A készülő Warner Bros. film 2021. május 14-én debütál, méghozzá a mozikban, és az HBO Max csatornáján is.

A történet szerint egy 14 éves fiú brutális gyilkosság szemtanúja lesz, ezért hamis személyazonossággal egy olyan zaklatott tinédzserek számára létrehozott programban rejtik el, ahol a résztvevői a vadonban való túlélést próbálják elsajátítani. A gyilkosok azonban nem adják fel a fiú keresését. Arról, hogy Jolie mégis kit fog megformálni még mindig nem tudni semmi, azt viszont igen, hogy a jelentek nagy részét a montanai vadonban forgatták.

A Taylor Sheridan által rendezett filmben olyan színészek is láthatóak lesznek Angelina mellett, mint Nicholas Hoult, Jon Bernthal, Tyler Perry, Aidan Gillen, Medina Senghore, Finn Little és Jake Weber.

A szépséges színésznő egyébként idén az új Marvel filmben, az Örökkévalókban is feltűnik, amelyet a tervek szerint november 5-én mutatnak be.

Forrás: Variety

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!