Barion Pixel Sztárok, akikről nem is sejtettük, hogy saját italmárkájuk van – Coloré

Sztárok, akikről nem is sejtettük, hogy saját italmárkájuk van

2021. 06. 15.

Egy finom és kiváló minőségű alkoholos italért még a sztárok is sok mindenre hajlandóak.

Aki rajong egy adott alkoholfajáért, például igazi whiskeyimádó vagy épp borszakértő, esetleg otthon főzi a kézműves sört, az jól tudja, milyen szenvedéllyel lehet kötődni az italokhoz. Nem is csoda, hogy néhány híresség saját italbranddel rukkolt elő.

17th Annual Critics' Choice Movie Awards Arrivals Los Angeles
Forrás: northfoto.com

De lássuk, kiket foglalkoztatnak közelebbről az italok.

A jobb napokat is látott Brad Pitt és Angelina Jolie közös terméke a Miraval Rose, ami egy exkluzív bor, és 2013 óta hihetetlen népszerűségnek örvend. A brand útját inkább Brad egyengette, nem tudni, hogy a válás óta kinél van a „titkos recept”.

Justin Timberlake saját tequillája a Sauza 901. Az énekes úgy döntött, hogy előáll a saját márkával, így társult a Sauza Liquors céggel. Nevét szülővárosa, Memphis, Tennessee körzetszámáról kapta. Állítólag olyan komoly ital, hogy még kísérő sem dukál hozzá.

A kétszeres Oscar-díjas Clooney-nak is van egy kis mellékese. Alkoholmárkájának ötlete egy baráttól származott, miközben Mexikóban nyaraltak és ittak. A Casamigos név „barátok házát” jelenti, ami illik a tequilla háttér-történetéhez. Eleinte a tequila csak a színész és barátai számára készült, de üzleti partnere, Rande Gerber (Cindy Crawford férje) nyomására forgalomba bocsátották, és fogy is, mint a cukor.

A kedvelt komika, Drew Barrymore nagy borrajongó. Szereti a könnyű, ízes, nemes borokat, ezért meg is alapította saját márkáját, a Barrymore Winest, amelynek kínálatában pinot noir, rozé és szürkebarát is található.

A félelmetes külsejű, és mostanában erőszakos múltjával címlapokra került Marilyn Manson egy igazán ördögi ital tulajdonosa: alkoholja egy abszint, az úgynevezett Mansinthe. Svájcban gyártják és gyógynövényekből desztillálják. Zöld színe bár eléggé túlvilági, valójában teljesen természetes.

David Beckham whiskeyje a Haig Club, a márka bevezetésekor ő maga szerepelt a reklámokban, amit ráadásul Guy Ritchie rendezett. Szép kezdet.

Forrás: dailymail.com