Barion Pixel Botrányos új részletek érkeztek Angelina Jolie és Brad Pitt folyamatban lévő jogi csatározásáról – Coloré

Botrányos új részletek érkeztek Angelina Jolie és Brad Pitt folyamatban lévő jogi csatározásáról

2023. 06. 14.

A források új részleteket tárnak fel Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatának végéről, az állítólagos repülős vitáról, a meghiúsult üzleti megegyezésről és sok másról.

Nincs még vége Angelina Jolie és Pitt botrányának. A Vanity Fair július-augusztusi számának új riportjában Mark Seal különleges tudósító az ex-pár csatáját tárja fel a Chateau Miraval borászattal kapcsolatban, amelyet 2008-ban még boldog párként vásároltak meg.

Angelina Jolie és Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A pár egykori ingatlanközvetítője, üzleti partnerei, biztonsági őrök, valamint a családot ismerő források is beszélnek a riportban a birtokról, a pár házasságának végéről és az azt követő jogi csatározásról.

2016. szeptember 14-én körülbelül egy éve forrt már a feszültség Pitt és Angelina Jolie között. Igyekeztek a négy fal között tartani a vitákat, és arra törekedtek, hogy soha ne harcoljanak a gyerekek előtt. Egészen az ominózus repülő útig.

– írja az új beszámoló. A felszállás után Pitt állítólag azzal vádolta Angelinát, hogy túlságosan meghunyászkodó a gyerekekkel szemben. Egy Pitthez közel álló forrás azonban azt mondja, valójában úgy érezte, Jolie éket próbál verni közé és a gyerekei közé.

Bár munkatársai azt mondják, hogy soha nem látták Pittet részegnek – és én 15 éve dolgozom velük, a gépen bizony becsípett. Brad ivott, és a vita kicsúszott a kezéből. Teljesen ludas abban, ahogyan viselkedett, de azonnal bocsánatot kért, és elismerte, hogy átlépett egy határt, amit mindig is bánni fog, és azonnal lépéseket tett ennek orvoslására, hogy megpróbálja jóvátenni.

– mesélte Gary Bradbury, a biztonsági osztály vezetője.

Brad Pitt és Angelina Jolie
Forrás: Jun Sato/Getty Images

A cikkben mesélnek arról is, hogy egy titoktartási szerződés, hogyan hiúsította meg a borászati birtok békés kivásárlását. Az exférj ugyanis meg akarta vásárolni exfelesége tulajdoni hányadát, de cserébe titoktartási szerződést íratott volna vele alá. Ebbe Jolie nem ment bele, mire Pitt elállt az üzlettől és állítólag befagyasztotta Angelina Jolie tőkéjét. Erre a színésznő fogta, és eladta a Chateau Miraval beli részét Jurij Shefler milliárdosnak, úgy, hogy erről gyermekeik apja mit sem tudott. Természetesen Brad Pitt tajtékzott, hiszen egykor megállapodtak, hogy soha nem engednek be idegent a másik tudta nélkül ebbe a vállalkozásba.

Sajnos a kettejük közti csatának még mindig nincs vége, és közben a Harcosok klubjának sztárja elhidegült hat gyermekétől.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrás: Tim P. Whitby/Getty Images