Barion Pixel Angelina Jolie a francia luxusdivatházzal, a Chloéval készít közös kapszulakollekciót – Coloré

Angelina Jolie a francia luxusdivatházzal, a Chloéval készít közös kapszulakollekciót

2023. 06. 07.

A hollywoodi ikon, Angelina Jolie és a Chloé kreatív igazgatója, Gabriela Hearst közösen dolgozik a fenntartható Atelier Jolie termékcsalád létrehozásán.

Angelina Jolie színésznő és rendező – aki május közepén jelentette be saját ruhagyártó közösségét az Atelier Jolie-t – a Chloé márkával együttműködve létrehozta a női ruha kapszulakollekcióját.

angelina jolie
Forrás: Northfoto

A 48 éves Angelina Jolie saját ruhatára által ihletett kollekció estélyi ruhákból áll, finom sziluetteket és tapintható apró részleteket tartalmaz majd, miközben időtlen esztétikát kínál a sztár víziójának megfelelően.

Egyedülálló darabokat készíteni, amelyek megtestesítik a személyes kreativitást, ez a célunk.

Az Atelier Jolie közös darabjai a Chloéval azonban nem a színésznő anyagi gyarapítását szolgálják, és nem is az elérhetetlen vagy megfizethetetlen dizájner gyártás a céljuk. Az együttműködésből származó bevételt az életre hívott közösség szabói- és kézműves gyakornoki képzésébe fektetik be, ezzel is segítve az Atelier Jolie kreatív tehetségeinek indulását.

Attól a pillanattól kezdve, hogy hallottam Angelina Atelier Jolie-val kapcsolatos elképzeléséről, hittem benne. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy felemeljen másokat a ruhakészítés szépségén és a környezet iránti mélységes tiszteleten keresztül. Megtiszteltetés számomra, hogy a Chloé lesz az Atelier Jolie első együttműködő partnere, mivel mindketten magasan arra törekszünk, hogy előbbre vigyük az emberiséget, a világot, a fenntarthatóság által.

– nyilatkozta Gabriela Hearst kreatív igazgató.

Nagyon kevés luxusmárka rendelkezik minősített B Corp címmel. Fontos volt számomra, hogy a Chloéval dolgozzak együtt, az egyik első luxusmárkával, amely B Corporation lett. Megtiszteltetés számomra, hogy Gabriela Hearsttel együtt tervezhetek, és remélem, ebben a kapszulakollekcióban minden nő kényelmesen és gyönyörűen fogja érezni magát. Az együttműködésből származó bevételeimet az Atelier Jolie szabói és kézművesei gyakornoki képzésébe fektetem.

– mondta Angelina Jolie.

Angelina Jolie
Forrás: Northfoto

A B Corp vállalatok elsődleges céljuk szerint tevékenységükön keresztül pozitív változást hoznak a világba, és elkötelezettek abban, hogy minden üzletet úgy kell véghez vinni, hogy az emberek és a környezetet szem előtt tartsák. Termékeiken és nyereségükön keresztül üzleteik nem okozzanak kárt, és minden érintett javát szolgálják.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images