Milyen anyósok az egyes csillagjegyek? Ez a 3 a legelviselhetetlenebb

2021. 11. 06.

A közvélekedés szerint egy párkapcsolat működése két emberen múlik, csakhogy a valóságban sok esetben a közeli családtagok személyiségén, viselkedésén is sok múlik. Vagy például azon, hogy milyen csillagzat alatt született anyósunk. Akinek listánk szereplőivel dolga akad, az bizony kösse fel a nadrágját, mert valószínűleg nem lesz könnyű lenyűgözni őket.

Személyiségünk milyenségéhez, illetve, hogy hogyan jövünk ki más csillagjegyekkel, egyebek mellett születési horoszkópunk is nagyban hozzájárul.

Így tehát egy párkapcsolat kibontakozásánál nemcsak kedvesünk állatövi jegyére érdemes koncentrálnunk, hanem az édesanyjáéra is. Hiszen a szerelemnek könnyen keresztbe tehet, ha az anyóssal nem találjuk a közös hangot.

Kos

A Kos szülöttei alapvetően kedvesek és nyitottak gyermekük választottjával egészen addig, amíg úgy érzik, jól bánnak a trónörökösükkel. Ellenkező esetben undokká, távolságtartóvá, és legfőképp bizalmatlanná válnak.

Mivel a versengés a lételemük, nem érdemes meglepődnünk azon, hogy gyakran hangoztatja: fia számára mindig is ő lesz az első számú nő. Főnökösködő személyisége ráadásul nem tűr ellentmondást, ha valamit egyszer a fejébe vesz, annak úgy kell lennie, különben mindenki számíthat a haragjára. Idővel persze beférkőzhetünk a bizalmába, csak addig éljük túl.

Rák

A Rák csillagjegyűeket többnyire visszahúzódónak, konfliktuskerülőnek, szentimentálisnak ismerik. Igen ám, csakhogy van olyan oldaluk, amit hidd el, nem szeretnél megismerni… A Rák szülötteinél kevés családcentrikusabb jegy van a zodiákusban, ő rajongásig szereti a gyermekeit, épp ezért nehezen viseli, ha azok stabil párkapcsolatba lépnek, és elhagyják a családi fészket.

Legelviselhetetlenebb csillagjegyek
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Ezt rettenetesnek élik meg még akkor is, ha egyébként pontosan tudják, hogy mindez az élet természetes velejárója. A Rákok nem tesznek bántó megjegyzéseket, és nem szokásuk kellemetlen helyzetbe hozni sem, ők inkább csendben megfigyelnek, hogy aztán a megfelelő pillanatban az orrod alá dörzsölhessék gyengeségeidet. Kedvességgel azonban idővel bármit elérhetsz náluk.

Bak

A Bakra előszeretettel aggatják az érzelemmentes jelzőt, mivel két lábbal áll a földön, praktikus észjárása miatt pedig szinte mindenre kipipálandó feladatként tekint. Na és persze a tökéletes végrehajtásra. Így van ez a gyermekneveléssel is: rendkívül magasra helyezi a lécet a gyerekeivel szemben, akikből káprázatos felnőttet igyekszik nevelni.

Céltudatosságának köszönhetően ez általában sikerül is neki, ezért úgy gondolja, gyermeke társból is kizárólag a legjobbat érdemli. Ezért borzasztóan kritikus menyjelöltekkel szemben, sőt még attól sem riad vissza, hogy listázza rossz tulajdonságaikat, balul elsült próbálkozásaikat. Ha nem nyered el a tetszését, ne számíts túl békés kapcsolatra!

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix