Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-06-16

Bár ez a nap késésekkel és hibákkal teli, a te számodra ez egy fantasztikus nap a művészetek felfedezéséhez és kreatív energiáid kiaknázásához. Írd le ötleteidet! 

Heti
24. hét

A heti holdállás jó lehetőséget ad arra, hogy részletes tervet készíts a jövőről, megtervezd kiadásaidat. Gyújts egy gyertyát, és meditálj kicsit ezeken, vegyél részt online jógaórán. Habár a munkaügyeid elterelhetik figyelmed a személyes dolgaidról, próbáld az egész képet nézni, és emlékezz hogy a jó munkához idő kell.

Havi
Június

Ebben a tavaszi hónapban jobban fel leszel tüzelve, mint általában. Újhold is lesz, illetve néhány másik Holddal kapcsolatos esemény a második házadban, ami a pénzügyeket jelenti, így szignifikáns javulásra számíthatsz a bankszámládon. A jövőbeli terveidet a felbukkanó barátaid is megsegítik majd.

Az otthoni helyzeted még mindig kicsit aggaszt, de nincs semmi nagyobb probléma, amit ne lehetne megoldani. A Szaturnusz még mindig vasököllel támaszkodik a kölcsöneidre, így lehet egy kis fellélegzésre lesz szükséged a bevételeid között, hogy fedezni tudd majd szükséges kiadásaid. Vigyázz a hangulatodra, és kezdj el sportolni, edzeni, találj egy jó programot, ahol le tudod vezetni a felgyülemlett energiáidat, vagy dühöt. Most sok jó alkut köthetsz, de ne hajtsd túl magad, és ne is reagálj hevesen. Június 7-8. a te személyes napjaid ebben a hónapban. Használd fel ezt az energiát, hogy megtaláld önmagad, fedezz fel új önkifejező módszereket, technikákat. Légy türelmes, de ne mutass túlzott hajlandóságot, főleg, ha testvéreidről van szó. Próbálj haladni az árral, ne légy túl merev a gondolataidban, mert az ötleteidet gyakran makacsnak ítélhetik mások.