Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-17

Racionális emberi lény vagy, de senki sem tud maximálisan kiegyensúlyozott lenni, anélkül hogy kilengene. Ha valaki ma az utadba áll, engedd nekik. 

Heti
37. hét

Fókuszálj a nagyobb képre. Mit szeretnél tanulni, és mit szeretnél belőle magaddal vinni? Ha továbbtanulásban gondolkodsz, meg is fontolhatsz akár egy rövidebb képzést, vagy tanfolyamot, ami a legjobban érdekel. Keress egy jó mentort, aki eligazít.

Havi
Szeptember

A távozó Mars még három hétig a közelünkben lesz, a te esetedben sok izgalmas történést hozva a karrieredben. Ne ugorj konklúziókba, de olvass a sorok között, és reagálj megfontoltan, mielőtt hirtelen fontos döntéseket hozol.

A Nap is a te zónádban lesz egészen 20-ig, ezzel a következő heteket nagyon gyümölcsözővé és éltetővé várázsolja majd, ez jó időszak az öngondoskodásra. A jegyedből adódóan hajlamos vagy ilyenkor házimunkát végezni, kitakarítani, különösen a nehezen elérhető helyeken. Szerencsére lesz elég motivációd mindenhez.